pelaguu.blogspot.com

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Google Reader poistuu - tilalle jotain muuta?

WHAT? Kääk!! Ei näin voi tapahtua! Ovatko muut kuulleet, että Google Reader olisi poistumassa kesäkuun alusta täältä bloggerista? Nyt olen kuitenkin itse lukenut että heinäkuu, olisi tuo määräkuu jolloin tämä Readeri poistuisi käytöstä. Tässä "määräajassa" tulisi siis siirtyä käyttämään jotain muuta tälläistä lukijapalvelua, kuten Bloglovin. Google Readerhän on siis se josta voit napsauttaa itsesi blogin lukijaksi ja näin seurata blogia helposti. Itse olen tykännyt readerista ja en niinkään tuosta Bloglovinsta, johon ilmeisesti olisi siis siirryttävä. Tai en nyt ainakaan niin oo siihen perehtyny, mutta vaati ilmeisesti jotain erillistä rekisteröitymistä ja kun eilen yritin kirjautua Facebook tunnuksilla yhteen blogiin, tää kone jyhmäs ja ..siis latas vain sitä kirjautumista tosi kauan ja kärsivällisyyteni loputtua, en jaksanut vuotta odottaa.
Toki tämä koskee paljon muitakin, jotka tätä Readeria tai rss:ä käyttävät, emme ole ainoa ryhmä.

Demin blogissa juttua aiheesta täältä.
Myös MikroPc kirjoittaa jutusta täällä.

Aiheesta englanniksi lisää täällä.


7 kommenttia:

 1. Ai, en mä ole huomannut sellasta. Tosin mä oon niin vähän nykyään koneella, ettei ehi huomata kaikkia. Aika kumma, miks ne nyt noin hyvän toiminnon ottaa pois käytöstä? Tosin mä ehdin niin vähän lukemaan blogeja, ettei varmaan kauheesti vaikeuta mun elämää, mut onhan se tietenki hankala lähteä taas uutta ohjelmaa opettelamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin itse sen toisen blogin kautta. Muuten en ois tienny, ja sitten vaan kaivoin näitä linkkejä teillekin. Itse en ole yhtään mikään uuden ystävä, aina ei jaksais opetella kauheasti mitään uusia juttuja.

   Poista
 2. No onpas harmi. Minäkään en viitsisi taas alkamaan päivittelemään uudestaan sivupalkkeja...no, katsotaan ja odotellaan mitä tuleman pitää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Kai ne vain ne "lukulistat" katoaa sieltä bloggerista.

   Poista
 3. En ollut kuullut aiemmin tätä, pöh, en minäkään millään jaksaisi alkaa muuttelemaan käytäntöjä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään. Ja miksi näin edes tapahtuu? Pöhköä. :/

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥