pelaguu.blogspot.com

tiistai 26. maaliskuuta 2019

Takapihan puutarha pörhistelee lumipeitteen alla + arvontamuistutus

Miltä siellä teilläpäin näyttää? Lunta on tullut yhden keväimen verran. Aluksi näytti että ei ole paljoa lunta, mutta se on nyt varmaan parin viikon sisällä satanut yhden talven verran melkein lunta, että vielä kun tulee katolta lumet alas niin me ei nähä sisältä ulos mitään. Eli paljon enemmän sitä tuntuu nyt olevan kuin muina talvina.

Arvontapostauksen kommenttikenttä on elänyt hiljaiseloa. Missäs te kaikki ootte? Noh, minäpäs ajattelin vielä vähän lisätä panoksia. Nimittäin lisää satelee vain palkintoja! :D Tai se selvinnee tässä tämän viikon aikana, eli jatketaan arvonta-aikaa vielä viikolla. Ja kun vielä ei ole sitä yli 20 kommentoijaa niin ei voida arpoa sitten muutenkaan palkintoa, ja kaikki jäis vain mulle sitten ne palkinnot, ei se niinkään ole kivaa. Mä haluan antaa ne eteenpäin, koska se on mukavaa! :) Palkintolisäykset on sillä tavalla, että voit vaihtaa ne jo olemassa olevaan tuotteeseen.


Tässä ollaan elelty muutenkin nyt ihan hiljaiseloa, kun sairastuin taas flunssaan, ei oo koskaan ollut näin että lyhyen ajan sisällä kaksi kertaa peräkkäin sairastuin flunssaan. Kuulostellaan, joskos tässä retkille lähdettäisiin! Heippa! :) Klikkaa itsesi tästä arvontapostaukseen.

maanantai 18. maaliskuuta 2019

7-vuotis arvonta!

EDIT 11.3.2019: Lisäystä palkintoon ja muutetaan tekstiinkin teema
EDIT 13.3.2019: Lisäys palkintoon
EDIT 18.3.2019: Tämä arvontapostaus on julkaistu 8.3.2019 12:45, nostan sen nyt ensimmäiseksi julkaisuksi. Olehan kuulolla, mahdollista lisäystä palkintoon vielä tulossa.
EDIT 26.3.2019: Jatketaan arvonta-aikaa viikolla eteenpäin, eli uusi arvonnan päättymispäivä on 5.4 klo 24.
EDIT 3.4.2019: Lisäys palkintoon


Blogini täyttää maaliskuun 28.pvä 7 vuotta, joten sen kunniaksi ajattelin järjestää arvonnan - teemalla: Vieläkö sinä Tildailet? Ja/tai oletko käynyt Lapissa, missä ja jos et, niin haluaisitko? Elikkä tuohon pitäisi vastata kommenttikentässä ja sillä osallistuu sitten arvontaan. Arvontaan voivat osallistua myös anonyymit. Alla tarkemmat säännöt ja palkinto.

Tämä ei ole yhteistyö. Sen verran kerron, että Titimadam on suomalainen yritys ja tilasin sieltä taannoin koruja, niin siinä tuli sitten mukana kaksi muutakin korua (nämä mitkä on arvonnassa), niin päätin laittaa ne arvontaan, koska - minä voin ja ne ovat aika ihania! <3 Tuosta Lappi-lisäyksestä voit lukea täältä. Sekä täältä.

Tilda-kirjasta sen verran, että onhan tämä jo vanha kirja ja Tildailukin taitaa olla jo unholassa, mutta jospa sitä vielä. Itse en ole Tildaillut koskaan. Mutta on mielenkiintoista. Tildailuhan ei tarvitse olla ompelua, vaan hempeää, romanttista askartelua esimerkiksi. Esimerkiksi tuosta kissaservetistä minulla tulee mieleen Tildailu, tai siihen sopiva romanttinen askartelu. Löysin kirjan kirppikseltä, mutta kirja on kuin uudenveroinen. Kerropa meille Tildailusta tai Lappi muistosi.


Arvonta palkinto:

*Ambienten - kissa-aiheinen kahviservettipakkaus
* Tildan talvikirja 
(mukaan tulee vuoden 2014 Tildan vuosikalenteri, jossa on kivoja kuvia ja ohjeita, sekä kaavoja)
* Biltema - pikku puutarha"talikko"
* Gardena sakset
* Titimadam jewelleryn Pingviini nappikorvakorut ja merihevonen kaulakoru

(tässä on paremmat kuvat noista koruista, ennen kuin kerkeän ottaa niistä paremmat kuvat


Lisäkuvia palkinnoista:

Tildan talvikirjaTitimadam korut* *

Lisäys palkintoon:

* Luostolaista käsintehtyä Sulo's Special Greentea - vihreätee
(makuna hilla)
* Käsintehtyä poronrasva kaarnikka saippuaa - Laitalan luomutilalta, Lapin Simosta

* Terveisiä Pyhä-Luostolta Ametisti (mietelause ja kivi)
* *

Vielä yksi paikallinen lisäys palkintoon, mutta huomaathan ehdon:

* voit vaihtaa tämän jo johonkin olemassa olevaan
(eli esimerkiksi Tilda-kirja pois ja tämä tilalle)

Sallan villiporon Porosipsi 25gJa hox! Kaikilla arvonnassa olevilla tuotteilla on vielä hyvin päiväystä jäljellä!

* *

Lisäys palkintoon 3.4:

* Johanin Läppä - webkameran suojus - jotta voit Tildailla rauhassa :)
(puuta, koivua)
Arvonta-aika: 8.3.2019-30.3.2019 klo 24 asti
Aihe: Tildailu - Vieläkö sinä Tildailet? Ja/tai oletko käynyt Lapissa, jos et, niin haluaisitko?
Osallistumisehdot: Kaikki blogini lukijat, MYÖS ANONYYMIT voivat osallistua arvontaan. Laita tunnistettava nimimerkki kommenttikenttään ja jos et ole blogini lukija laita kommenttisi loppuun sähköpostiosoitteesi!  Nimimerkittömät menee automaattisesti hylkyyn, eivätkä osallistu arvontaan. 
Arvonta vain suomessa asuville henkilöille.


* *

Arvontaan voit osallistua seuraavasti:

1. arpa Olemalla blogini lukija (myös anonyymit kommentoijat osallistuvat) ja kommentoimalla tätä arvontapostausta.
Kommentoi vieläkö sinä Tildailet? Onko Tildailu menneen talven lumia?

Ja/tai oletko käynyt Lapissa, jos et, niin haluaisitko?

2. arpaaOlemalla blogini lukija (myös anonyymit kommentoijat osallistuvat), kommentoimalla tätä arvontapostausta ja linkittämällä oheinen arvontakuva omassa blogissasi.*
Kommentoi vieläkö sinä Tildailet? Onko Tildailu mennen talven lumia?

Ja/tai oletko käynyt Lapissa, jos et, niin haluaisitko?

Muista mainita monella arvalla olet mukana!*Tämän alla olevan arvontakuvan voit linkittää blogiisi!

* Myös vaihtoehtoisesti tämän kuvan voit linkittää blogiisi:

* Kolmas vaihtoehtokuva blogiin linkittämiseen:Ja koko tämä setti, Tildat ja Lappi-palkinto lähtee yhdelle onnekkaalle!


(ehtona on että, yli 20 kommenttia arvon palkinnon, jos kommentteja tulee yli 30 katsotaan jaetaanko palkinto kahteen, mutta toistaiseksi se menee vaikka tulis 30 kommenttia niin yhdelle, on hankala alkaa jakamaan tasapuolisesti tavaroita)


Allekirjoittaneella on oikeus muutoksiin arvonnan aikana!
Ja  myöskin jos unohdin, jotain niin vinkkaa mulle, niin mä laitan sen tänne jälkikäteen. :)
Sitten ei muuta kuin osallistumaan.


* *

Onnea arvontaan,

Pelaguu

keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Viimeinen lisäys arvontapalkintoon - Paikallista tuottettakin mukaan

No niin vauhditetaanpas vielä yhdellä paikallisella lisäyksellä blogini 7-vuotis synttäriarvontaa. Olethan huomannut jo arvonnan? Arvontaan pääset osallistumaan tästä ja siihen voi osallistua kaikki Suomessa asuvat. Tämä arvonta ei ole blogiyhteistyö. Palkinnot ovat itse hankittuja, ei saatuja.

Lisätään siis vielä yksi palkinto - jo muuten aika isoon palkintokokonaisuuteen, mutta siten, että saat vaihtaa jonkin jo olevista tuotteista tähän Sallan villiporon Porosipsi -pussiin. Miltäs se kuulostais? Täähän on siis paikallinen, eli Sallalainen tuote - porosipsi. Se synty kutakuinkin niin, että lihapala jäi leikkaamon lattialle, aamulla leikkaajan tulessa työmaalle takaisin, lattialla oli mukavan rapsakka lihapala, siitä se ajatus sitten lähti. Porosipsissä on paikallista, Sallalaista poroa.
Tässä vielä kolmas vaihtoehtokuva, jonka voit linkittää blogiisi:Päivitän nämä myös tuonne arvontapostaukseen, tähän tulleet kommentit eivät osallistu arvontaan. KLIK arvontapostaukseen tulleet kommentit osallistuvat.

maanantai 11. maaliskuuta 2019

Lisäystä arvontapalkintoon - boom! Nyt kannattaa lukea ja tulla mukaan.. :) - Terveisiä Luostolta!

No nythän näyttää käyneen niin, että Tildailu ei kiinnostakaan enää. Siihen tämä blogini 7-vuotis synttäriarvonta ensin perustui, no toki siinä oli muutakin, esimerkiksi Titimadamin ihania koruja, käyhän tsekkaamassa arvontapostaus ja tietysti osallistumassakin, mutta ei siinä vielä kaikki. :)

Nimittäin kävin hakemassa hieman täydennystä arvontapalkintoon Luostolta. Luostolla järjestiin viime viikonloppuna porokisat ja me pyörähettiin siellä eilen sunnuntaina ja minä siinä samalla vähän shoppailin Lappi-tuotteita. Luostohan on tunnettu ametistikaivoksestaan, haaveilin jo vähän siellä käyntiä, mutta se jäänee nyt toiseen kertaan, ois kyllä kiva käydä siellä tutustumassa. Sen sijaan kävin ostoksilla Ametisti kaupassa, joka on Luoston sydämessä. Luoston hiihtokeskus on tästä meiltä semmosen kahen tunnin ajomatkan päässä länteen päin. Mitäs tykkäät näistä palkinnoista?

Tehdään nyt sillä tavalla, että arvontapostaukseen pitää olla tullut yli 20 kommenttia, että arvon palkinnon :D ja jos on yli 30 kommenttia, niin katsotaan vähän, että jaetaanko kahtia, mutta nyt ainakin kaikki koko iso paketti yhelle voittajalle, vaikka tulis se 30 kommenttia. :) Miltäs nämä kuulostais? Nostan myös tuon arvontapostauksen tähän ykköseksi, mutta tämä nyt tässä ensin ja tässä linkki minne kommentoidaan, muutan vähän myös tuota arvontapostausta. :)

Eli tästä arvontapostaukseen

Tähän postaukseen tulleet kommentit eivät osallistu arvontaan.

Ja sitten se lisäys arvontapalkintoon on seuraavaa:

* Luostolaista käsintehtyä Sulo's Special Greentea - vihreätee
(makuna hilla)
* Käsintehtyä poronrasva kaarnikka saippuaa - Laitalan luomutilalta, Lapin Simosta
* Terveisiä Pyhä-Luostolta Ametisti (mietelause ja kivi)
Ja tässä on vaihtoehtoinen kuva, jonka voit linkittää blogiisi:
(silloin kun osallistut kahdella arvalla)


Alunperin minun piti ostaa vain ametisti, mutta tää meni vähän överiksi, kun nuo tuotteet on niin ihania, ja Lappi-aiheet... eihän ne minusta pois lähe! :) Nyt sun pitää vaan sitten osallistua. Klik klik. ;)

keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Kuusamo opiston lumiveistopiha 2019

Illan jo hämärtyessä, poikkesin taannoin Kuusamo opiston lumiveistopihalla. Kuusamo opiston pihalle oppilaat rakentavat ja veistävät, joka vuosi lumitaidetta. Tänä vuonna tälläistä. Pahoittelen, kun joissain kuvissa näkyy mun sormi. :DNämä on hienoja kun kuva on upotettu lumeen. Tässä erityisen hienoa oli se, että vanhan kuvan päälle on "photoshopattu" nykyaikainen kuva. Katsopas tarkkaan.Tämän kuvan tunnelma on ihana! Valitettavasti kuvan päällä oleva muovi heijastelee vain.Tänä vuonna erikoista oli se, että joka vuosi on kyllä nämä kuvat ja siltä osin sama teema. Mutta nyt oli lumikuution sisälle tehty myös asetelma, 3 ulotteinen kuva ikään kuin. Sen ympärillä olevat muovit olivat vain niin kuurassa, että sitä asetelmaa ei nähnyt kunnolla. Ja siksi siitä ei ole kuvaa.Tiedättekö mikä kuukausi nyt jo on? Maaliskuu on blogini synttärikuu. ;) Pysyhän kuulolla, jos haluat osallistua arvontaan, huikeat palkinnot. :) En malta odottaa. Meillä on nyt täällä hiihtolomaviikko, se pitää kiireisenä, kuten muutenkin, mutta palataan. Moikka! <3