pelaguu.blogspot.com

keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Viimeinen lisäys arvontapalkintoon - Paikallista tuottettakin mukaan

No niin vauhditetaanpas vielä yhdellä paikallisella lisäyksellä blogini 7-vuotis synttäriarvontaa. Olethan huomannut jo arvonnan? Arvontaan pääset osallistumaan tästä ja siihen voi osallistua kaikki Suomessa asuvat. Tämä arvonta ei ole blogiyhteistyö. Palkinnot ovat itse hankittuja, ei saatuja.

Lisätään siis vielä yksi palkinto - jo muuten aika isoon palkintokokonaisuuteen, mutta siten, että saat vaihtaa jonkin jo olevista tuotteista tähän Sallan villiporon Porosipsi -pussiin. Miltäs se kuulostais? Täähän on siis paikallinen, eli Sallalainen tuote - porosipsi. Se synty kutakuinkin niin, että lihapala jäi leikkaamon lattialle, aamulla leikkaajan tulessa työmaalle takaisin, lattialla oli mukavan rapsakka lihapala, siitä se ajatus sitten lähti. Porosipsissä on paikallista, Sallalaista poroa.
Tässä vielä kolmas vaihtoehtokuva, jonka voit linkittää blogiisi:Päivitän nämä myös tuonne arvontapostaukseen, tähän tulleet kommentit eivät osallistu arvontaan. KLIK arvontapostaukseen tulleet kommentit osallistuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥