pelaguu.blogspot.com

maanantai 11. maaliskuuta 2019

Lisäystä arvontapalkintoon - boom! Nyt kannattaa lukea ja tulla mukaan.. :) - Terveisiä Luostolta!

No nythän näyttää käyneen niin, että Tildailu ei kiinnostakaan enää. Siihen tämä blogini 7-vuotis synttäriarvonta ensin perustui, no toki siinä oli muutakin, esimerkiksi Titimadamin ihania koruja, käyhän tsekkaamassa arvontapostaus ja tietysti osallistumassakin, mutta ei siinä vielä kaikki. :)

Nimittäin kävin hakemassa hieman täydennystä arvontapalkintoon Luostolta. Luostolla järjestiin viime viikonloppuna porokisat ja me pyörähettiin siellä eilen sunnuntaina ja minä siinä samalla vähän shoppailin Lappi-tuotteita. Luostohan on tunnettu ametistikaivoksestaan, haaveilin jo vähän siellä käyntiä, mutta se jäänee nyt toiseen kertaan, ois kyllä kiva käydä siellä tutustumassa. Sen sijaan kävin ostoksilla Ametisti kaupassa, joka on Luoston sydämessä. Luoston hiihtokeskus on tästä meiltä semmosen kahen tunnin ajomatkan päässä länteen päin. Mitäs tykkäät näistä palkinnoista?

Tehdään nyt sillä tavalla, että arvontapostaukseen pitää olla tullut yli 20 kommenttia, että arvon palkinnon :D ja jos on yli 30 kommenttia, niin katsotaan vähän, että jaetaanko kahtia, mutta nyt ainakin kaikki koko iso paketti yhelle voittajalle, vaikka tulis se 30 kommenttia. :) Miltäs nämä kuulostais? Nostan myös tuon arvontapostauksen tähän ykköseksi, mutta tämä nyt tässä ensin ja tässä linkki minne kommentoidaan, muutan vähän myös tuota arvontapostausta. :)

Eli tästä arvontapostaukseen

Tähän postaukseen tulleet kommentit eivät osallistu arvontaan.

Ja sitten se lisäys arvontapalkintoon on seuraavaa:

* Luostolaista käsintehtyä Sulo's Special Greentea - vihreätee
(makuna hilla)
* Käsintehtyä poronrasva kaarnikka saippuaa - Laitalan luomutilalta, Lapin Simosta
* Terveisiä Pyhä-Luostolta Ametisti (mietelause ja kivi)
Ja tässä on vaihtoehtoinen kuva, jonka voit linkittää blogiisi:
(silloin kun osallistut kahdella arvalla)


Alunperin minun piti ostaa vain ametisti, mutta tää meni vähän överiksi, kun nuo tuotteet on niin ihania, ja Lappi-aiheet... eihän ne minusta pois lähe! :) Nyt sun pitää vaan sitten osallistua. Klik klik. ;)

4 kommenttia:

  1. Ametisti on onnenkiveni, joten oikein hyvä lisä minun mielestäni ;)

    VastaaPoista
  2. Käytiin joskus koko perheen kanssa tuolla ametistikaivoksessa :) Voi niitä aikoja!

    VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥