pelaguu.blogspot.com

tiistai 26. maaliskuuta 2019

Takapihan puutarha pörhistelee lumipeitteen alla + arvontamuistutus

Miltä siellä teilläpäin näyttää? Lunta on tullut yhden keväimen verran. Aluksi näytti että ei ole paljoa lunta, mutta se on nyt varmaan parin viikon sisällä satanut yhden talven verran melkein lunta, että vielä kun tulee katolta lumet alas niin me ei nähä sisältä ulos mitään. Eli paljon enemmän sitä tuntuu nyt olevan kuin muina talvina.

Arvontapostauksen kommenttikenttä on elänyt hiljaiseloa. Missäs te kaikki ootte? Noh, minäpäs ajattelin vielä vähän lisätä panoksia. Nimittäin lisää satelee vain palkintoja! :D Tai se selvinnee tässä tämän viikon aikana, eli jatketaan arvonta-aikaa vielä viikolla. Ja kun vielä ei ole sitä yli 20 kommentoijaa niin ei voida arpoa sitten muutenkaan palkintoa, ja kaikki jäis vain mulle sitten ne palkinnot, ei se niinkään ole kivaa. Mä haluan antaa ne eteenpäin, koska se on mukavaa! :) Palkintolisäykset on sillä tavalla, että voit vaihtaa ne jo olemassa olevaan tuotteeseen.


Tässä ollaan elelty muutenkin nyt ihan hiljaiseloa, kun sairastuin taas flunssaan, ei oo koskaan ollut näin että lyhyen ajan sisällä kaksi kertaa peräkkäin sairastuin flunssaan. Kuulostellaan, joskos tässä retkille lähdettäisiin! Heippa! :) Klikkaa itsesi tästä arvontapostaukseen.

1 kommentti:

  1. Huhhuh, niin mullakin tulee 7 vuotta kun aloittelin blogia! Kyllä aika kuluu. Oli mullakin ajatusta järjestää arpajaiset, mutta se on jäänyt kun on kaikenlaista muuttoa ollut.
    En tiedä miksi ei ole osallistujia mielestäsi tarpeeksi, on ainakin kaikenlaista kivaa palkintona.
    Onhan tuota lunta sielläkin...ja etelässä on kukkia kukkimassa jo jossain. Minä muutin etelämmäksi lumihankia karkuun ja ihan kivalta tuntuu nyt kävellä lenkkareissa kun ei ole isoja lumikinoksia täälläpäin ollut. Ei ole yhtään ikävä lumivuoria ollut näin ekana talvena ainakaan vielä:)))
    Ikävä kun flunssa on tarttunut, toivottavasti menee ohitse pian. Pikaista paranemista!

    VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥