pelaguu.blogspot.com

keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Kuusamo opiston lumiveistopiha 2019

Illan jo hämärtyessä, poikkesin taannoin Kuusamo opiston lumiveistopihalla. Kuusamo opiston pihalle oppilaat rakentavat ja veistävät, joka vuosi lumitaidetta. Tänä vuonna tälläistä. Pahoittelen, kun joissain kuvissa näkyy mun sormi. :DNämä on hienoja kun kuva on upotettu lumeen. Tässä erityisen hienoa oli se, että vanhan kuvan päälle on "photoshopattu" nykyaikainen kuva. Katsopas tarkkaan.Tämän kuvan tunnelma on ihana! Valitettavasti kuvan päällä oleva muovi heijastelee vain.Tänä vuonna erikoista oli se, että joka vuosi on kyllä nämä kuvat ja siltä osin sama teema. Mutta nyt oli lumikuution sisälle tehty myös asetelma, 3 ulotteinen kuva ikään kuin. Sen ympärillä olevat muovit olivat vain niin kuurassa, että sitä asetelmaa ei nähnyt kunnolla. Ja siksi siitä ei ole kuvaa.Tiedättekö mikä kuukausi nyt jo on? Maaliskuu on blogini synttärikuu. ;) Pysyhän kuulolla, jos haluat osallistua arvontaan, huikeat palkinnot. :) En malta odottaa. Meillä on nyt täällä hiihtolomaviikko, se pitää kiireisenä, kuten muutenkin, mutta palataan. Moikka! <3

10 kommenttia:

 1. Lumesta ja jäästä voi taiteilla huikeita teoksia. Mä en mitenkään paljoa tykkää talvesta ja lumesta, mutta monet harrastavat talviurheiluja ja heille se lumi suotakoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään välitä. Kun katsoo kuvia lumilinnoista täältä Lapista niin on ne upeita veistäneet lumeen.

   Poista
 2. On se taitolaji tuokin lumenveistäminen. Ei vaan mulla syntyis lumiukkoa kummempaa :)
  Jännä tuo vanha/nykykyva. Ennen oltiin mekkosillaan, nyt toppatakeissa.
  Jo sais alkaa lumet sulamaan ja kevään tuloa pääsis odottamaan kunnolla. Välillä oli niin hienoja ilmoja jo ja talitintit laulelee.

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniita. Kyllä tuo lumikin on ihmeellinen elementti, siitä voi saada aikaiseksi kaikkea tuollaistakin. Odotellaan blogisi synttärikuulumisia. Onnea jo etukäteen!

  VastaaPoista
 4. Hianot veistokset tänäki vuanna.
  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥