pelaguu.blogspot.com

keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Syksyn vaihtuessa joulun odotukseen..

Hei vaan, mitä teille kaikille kuuluu? Minun kuulumisista sen verran halusin tulla kertomaan, että on yksi toinenkin syy kuin kiireet siihen, etten ole bloggaillut, minulla on terveyden kanssa hieman ongelmia ja olen päivisin väsynyt, niin en jaksa kauaa istua koneella, niin sen vuoksi olen ollut poissa blogimaailmasta. Olen väsynyt juoksemaan lääkärissä, sitä kun on nyt tapahtunut sen seittemän kertaa melekein ja apua ei saa mistään, no uusi lääkärinaika on taas tulossa, katsotaan mitä sitten tapahtuu vai tapahtuuko mitään. Olen kuitenkin jonkin verran saanut laitettua ulos ja sisällekin jo kausivaloja, niistä halusin jakaa kuvat teille nyt kuitenkin. Joko sinä olet laittanut joulua? Odottelen vielä uusia jouluverhoja saapuvaksi, niin se ois varmaan sitten siinä. Pikku hiljaa joulu rakentuu meille. Joko saa toivottaa hyvää joulunodotuksen aikaa? Lunta meillä ei tosiaan ole yhtään, lämmin ja erikoinen syksy ollut. Vielä marraskuussakin aika lämmintä. On vaikea valita bannerikuvaa, kun lunta ei ole ja ei oikein ole ruskakaan, eikä jaksa nyt tehdä uutta bannerikuvaa, mutta mennään tällä talvisella bannerilla.

Olen myös pohtinut bloggaamisen syvintä olemusta. Olen ehkä havainnoinut, että sitä jää tavallaan kokonaan blogimaailman ulkopuolelle, kun bloggaa vähän/harvoin ja kun ei lue aktiivisesti muiden juttuja. Kommentteja tulee vähän, haasteita ei tule, jää vähitellen unholaan. Myös silloin jos ei ole mitään suosittua, upeaa, erikoista blogiaihetta, kuten esimerkiksi upeat, hengeä salpaavat, erikoisemmat luontokuvat tai puutarha-aiheet. Niitä minulta ei tule. Valitettavasti. Täytyy korjata, kuvia tulee, jos jotain upeaa sattuu kohdalle. Olikohan tämä sitten tässä? Tuo kuulostaa omaan korvaan niin ikävältä, että jatkan jaksamiseni mukaan jotakin jatkossakin. 

Takapihan terassi on saanut kausivalonsa. Palloissa, jotka ovat tikkaissa, on ajastin ja ne syttyvät illan hämärtyessä. Lunta ei ole meilläkään vielä yhtään. Tuleekohan valkoinen vai musta joulu?




Tältä se näyttää kutakuinkin pimeässä.



 Tontut ovat löytäneet sisällä paikalleen, ehkä ne vielä siinä liikuskentelee joulutohinassa..


Mukavaa joulunodotuksen aikaa kaikille!