pelaguu.blogspot.com

torstai 26. huhtikuuta 2018

Arvontamuistutus ja viime hetken lisäykset palkintoon

Heipparallaa!! Nyt jos koskaan kaikki puutarhaihmisetkin hereille, viimeistään nyt kannattaa osallistua arvontaan, jos et aikasemmin ole tähän osallistunu, sillä ostin eilen vielä viimeisen lisäyksen palkintoon, se on puutarha-aiheinen. Homman nimihän on nyt sitten se tässä sekametelisopassa, että jos et tykkää ihan ensimmäisen arvontapalkinnon kirjoista mistään niin kirjoitat vain sen alkuperäiseen arvontapostaukseen, ei tähän, että et halua kirjaa valitset tilalle lehden.

Pakettiin siis lisätty:
Vege way - Raw Choco -raakasuklaata, makuna mustikka & puolukka ja Marimekon servettipaketti

ja kirjan vaihtoehtona on nyt Puutarhan kesä -aikakauslehti


Blogissani on käynnissä blogini 6-vuotissynttäriarvonta ja nämä on lisäyksenä palkintoon. Klikkailehan arvontaan tästä tai alla olevasta kuvasta. Vielä ehtii sunnuntai iltaan asti on aikaa.keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Arvontamuistutus, lisäys palkintoon ja jatkoaika

Heipä hei!

Tulin taas muistuttelemaan synttäriarvonnasta mun blogissani ja siihen liittyvistä muutoksista. Ensimmäinen muutos on, että aiemmasta poiketen lisäsin hieman jatkoaikaa arvonnan päättymiseen, koska hankin vielä yhden palkintovaihtoehdon ensi viikolla lisää tähän niin ehdin sen sitten kuvata ja laittaa tännekin ehkä. Toinen on siis se, että olen lisänyt palkintoon tavaraa ja nyt siellä on raaka-suklaata ja Marimekon servettejä. SIIS HOX! HOX! palkintoon lisäys raakasuklaata ja servettäjä. Lisäksi ostan vielä ensi viikolla, kunhan pääsen kunnon markettiin, jonkin vaihtoehtoisen kirjan vielä tuohon, jos siis ei halua mitään noista kirjoista, voi ilmoittaa ettei halua mitään noista vaan vaihtoehtoisen kirjan, eli jokin puutarhalehti, tai aikuisten värityskirja sieltä olisi tulossa vielä lisäyksenä tähän. Semmoista tähän keskiviikko päivään ja ainiin juu, hox!! Se arvonta-aika on myös siis muuttunut ja uusi päättymispäivä on 29.4.2018 klo 20.00.

Ei muutakuin klikkailemaan arvontaan ja kommentoimaan sinne tästä tai alla olevasta kuvasta, jossa näkyy uusi arvonta-aika. Vaihdan kuvan myös arvontapostaukseen ja sitä voi linkittää sitten omassa blogissa. Onnea arvontaan! Kiitos jo tässä vaiheessa tulleista onnitteluista ja kommenteista, lämmittää mieltä.
Nämä lisätty palkintoon. Entäpä tuo palkintoiden alla oleva, kiinnostaako se sinua? ;) Vastata voit tähän, mutta arvontaan osallistu tuolla arvontapostauksessa.


torstai 12. huhtikuuta 2018

Arvontamuistutus!

HOX! Kannattaa lukia, sisältää palkintomuutoksen!

Tulin vain muistuttelemaan, että blogissani on tällä hetkellä menossa blogini synttäreiden kunniaksi arvonta. Voit osallistua kommentoimalla arvontapostausta, ei siis tähän!! Klikkaa siis tästä tai klikkaa alla olevaa kuvaa, jolla voit osallistua myös linkittämällä sen blogiisi. Tarkoituksena tänään oli haastepostauksen teko, mutta mutta niin on monta syytä taas että myöhemmin. Toki blogini, ainakin toivoni mukaan, on paljon muutakin kuin tätä arvontaa, mutta tällä hetkellä on elämässä niin paljon muuta meneillään. Mutta kirjoittelen kunhan vain ennätän ja on fiilistä. Mutta täytyy myöntää, että arvontapostauksen vähäinen osallistujamäärä tällä hetkellä yllätti minut.. :( Siksipä olen miettinyt vähän muuttaa sääntöjä tai no lähinnä palkintoja ja semmosen ilmoituksen teen, että jos osallistujamäärä jää mielestäni arvonnan päätyttyä liian vähäiseksi en arvo tällä kertaa palkintoa kenellekään. Mikäs porkkana siellä voisi olla tai mitä toivoisitte arvontapalkkinnoksi? Ja hox, se palkintomuutos minkä olen jo sinne tehnyt niin on se, että kirjapalkintoa ei ole pakko valita vaan sen sijaan saa jotain muuta, kuten ainakin sen suklaapalkinnon. :) Olisiko aikuisten värityskirja kiva? 2 viikkoa aikaa osallistua.Eipä mulla muuta, klikkailehan oheista kuvaa ja pääset arvontapostaukseen! Mukavaa loppuviikkoa ja keväistä viikonloppua kaikille!

tiistai 3. huhtikuuta 2018

6-vuotis arvonta!

EDIT 30.4.2018: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Todennäköisesti huomenna arvon voittajan.

Blogini, kuten viime postauksessa kerroin, täytti vast'ikään maaliskuun lopulla huikeat 6 vuotta!! Moni kerkesikin jo onnitella blogiani vuosista edellisessä postauksessa, mutta tässä olisi vielä mahdollisuus osallistua arvontaan. Näiden vuosien kunniaksi, ajattelin järjestää taas synttäriarvonnan, kun niin on ollu joka vuosi, tänä vuonna vain vähän myöhemmässä kuin muina vuosina, muiden kiireiden vuoksi.

Synttäriarvontaan voivat osallistua kaikki lukijani ja myös anonyymit, mutta kaikki kommentit tulee täyttää seuraavat kriteerit:


1. niissä on oltava tunnistettava nimimerkki, ja/tai sähköpostiosoite
 palkinnon toimittamista varten. Rekisteröidyt lukijat; riittää kun vain kommentoit ja/tai s.postiosoite,
anonyymit mukaan myös nimimerkki. 

2. Kerro kommentissa monellako arvalla osallistut.

3. Kerro kommentissa minkä kirjan näistä kolmesta valitset,
 mahdollisen voiton sattuessa kohdalle.

(HUOM! Pieni sääntömuutos; Jos mikään kirja ei miellytä, voit kommentoida, että et halua mitään noista, mutta osallistua voit silti arvontaan, jätän vain kirjapalkinnon pois paketista ja siinä on kaikki muut palkinnot + suklaata ja ehkä jotain muuta myöhemmin ilmoitettavaa) 

4. Lisäkysymys (,johon voit vastata halutessasi) :

Minkälaista kirjallisuutta tykkäät lukea?


(jos nämä kohdat ei täyty, kommentti ei osallistu arvontaan, olethan siis tarkkana ja luet
koko postauksen muutenkin loppuun saakka :)ELI:


1. arpa

Olemalla blogini lukija (myös anonyymit, kts. yltä) ja kommentoimalla tätä postausta

(kommentoi nimimerkki/s.postiosoite, kirjan nimi minkä valitset mahdollisen voiton osuessa kohdalle, monellako arvalla mukana, minkälaista kirjallisuutta luet)2. arpaa

Olemalla blogini lukija (myös anonyymit kommentoijat osallistuvat, kts. yltä), kommentoimalla tätä arvontapostausta ja 
linkittämällä oheinen arvontakuva omassa blogissasi.

(kommentoi nimimerkki/s.postiosoite, kirjan nimi minkä valitset mahdollisen voiton osuessa kohdalle, monellako arvalla mukana, minkälaista kirjallisuutta luet)* *


Palkinnot ovat seuraavat:

* Äitini kutomat melkein lappapuuron väriset villasukat, koko: 39
(lankakerässä väri vaihtelee, joten toinen sukka on hieman eri värinen)

* Valittavana on kolmesta kirjasta yksi, valittavat kirjat ovat:
(huom! kirjat ovat pääosin lukemattomia, jotain ryppyjä näkyi kuitenkin
paperikansissa, Huom! Jos mikään näistä ei ole sinua kiinnostava kirja, kerro se kommentissa, osallistut silti arvontaan ja jätän palkintopaketista pois kirjan ja pistän sinne jotain muuta (alla lisää palkinnosta),
suklaata saa myös vaikka valitsee kirjapalkinnonkin)

1. Patricia Cornwell - Syttymispiste

2. Patricia Cornwell - Scarpetta

3. Mary Higgins Clark - Unissakävelijä


* Poro-patavahti/jääkaappimagneetti lahjarasiassa ja -pussissa,
Salla -tekstillä
Ostin tämän paikallisesta liikkeestä ja mielestäni se on ihan täällä tehty, en ole täysin varma. 
(tästä tarkempi kuva myöhemmin (EDIT 18.4: olin jo paketoinut sen niin hyvin, että uutta kuvaa ei tule patavahdista), patavahti näkyy alkuperäisessä kuvassa joka on tässä postauksessa)

 (eli kattilan kannen pidike, kun keittää jotain)

Huom! patavahtiin on liimattu jälkeenpäin pieni pyöreä magneetti poron taakse (ei näy kuvassa),
ole siis tarkkana, ettei magneetti putoa keittoon. Mutta periaatteessa sitä voi käyttää patavahtina
ja jääkaappimagneettina. Magneetin toki saa varmasti revittyä irti, jos ei tykkää siitä. 

EDIT 26.4:
* Pakettiin lisätty (ei näy arvontakuvassa, mutta sen alla olevassa kuvassa)
Vege way - Raw Choco -raakasuklaata, makuna mustikka & puolukka ja Marimekon servettipaketti,
sekä uusi aikakauslehti Puutarhan Kesä


Arvonta-aika: 3.4.-26.4.2018 klo 18 asti

EDIT 18.4: uusi arvonta-aika on 3.4-29.4.2018 klo 20 asti


EDIT 18.4: arvontakuva vaihdettu

Tämän kuvan voit linkittää blogiisi.EDIT 26.4: arvontapalkintoon lisätty Raw choco - raakasuklaata ja marimekon servettejä,
sekä uusi aikakauslehti Puutarhan Kesä
HOX! Meillä on koiratalous!

(Ps. koira ei tuu mukana palkintolähetyksessä, mutta ehkä joku karva,
mutta ei se oo semmonen koira, jolla on karvanlähtöä kovastikin, tuskin karvaa tulee mukana kuitenkaan paketissa.)


Onnea Arvontaan!

<3:llä Pelaguu 

Tähän arvontapostaukseen kommentoineet osallistuvat arvontaan! 

ps: Allekirjoittaneella on oikeus muuttaa arvontasääntöjä ja tehdä lisäyksiä/poistoja kesken
arvonta-ajan, niistä kuitenkin ilmoitetaan. Jos hoksasit jotakin mitä tästä vielä puuttuu, niin vinkkaappa mulle kommentoimalla tähän postaukseen. ;)
pps: EDIT 12.4 sääntöjä ja palkintoja muokattu ja allekirjoittaneella on oikeus päättää arvonnan päätyttyä, jos ei ole tarpeeksi osallistujia, arvontaa ei suoriteta

ppps: EDIT 18.4 arvonta-aikaa jatkettu