pelaguu.blogspot.com

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Mikä elämäkerta olet?

Viime viikolla oli kansainvälinen kirjaviikko, jonka aikana pyydettiin valitsemaan lähin kirja ja sieltä sivu 52 ja siitä viides virke. Koska minulla ei sillä hetkellä ollut kirjaa käsissä, voisin laittaa sen vaikka sitten nyt. Lainasin nimittäin Miika Nousiaisen - Maaninkavaara kirjan kirjastosta tänä aamuna. Siinä riittäkin lukemista, 351 sivua tiukkaa tekstiä, mikään lukutoukkahan en siis ole, katsotaan miten pärjään kirjan kanssa.


" Sen alle laitettaisiin lepäämään suomalainen kestävyysjuoksu."
- Virke viisi, sivu 52, kirjasta Miika Nousiainen - Maaninkavaara.


Sen lisäksi huomasin Plaza.fi sivuston lukeminen osastolta tänään kivan Elämänkerta-visan, jonka ajattelin aikani ja sadepäivän kuluksi jakaa teidän kanssanne. Mikä elämäkerta olet? -visassa voit verrata omaa elämääsi tuttujen julkkisten elämiin. Minulle tuli Tuomari Nurmion elämäkerta. Hieman hämeissäni sitä vastausta kyllä tutkiskelin. Pahemmin en Tuomari Nurmiosta perusta, enkä kyllä kuuntele hänen musiikkia. Mutta tiedän suurinpiirtein henkilön ja tälläisen vastauksen sain.
" Olet varsinainen kameleontti. Vaihdat näkökulmaa uusiutuen kaiken aikaa. Luomisvoimasi lienee loputon. Itse et kuitenkaan ole aiheesta järin innostunut. Sinä tunnet vain tekeväsi työtäsi ja vielä mietit, josko senkin tekemisen lopettaisi.
Et halua glamouria tai juhlavia puitteita. Sinulle riittävät hyvin tavalliset tai vielä sitäkin tavallisemmat kadun tallaajat kavereiksi. Siinä porukassa olet kotonasi, vaikka sitten olisit koulutukseltasi juristi. "Väitätkö sinä, että minulla on tylsää, kun tälläisiä postauksia tulee? Olkaa huoleti, kuura on värjännyt maataan.. vuosipäiviä on vietetty milloin missäkin merkeissä. Ja syksystäkin on yritetty nauttia!

Lukuisaa syksyä!

4 kommenttia:

 1. Miika Nousiaisen kirjat ovat rentouttavia lukuelämyksiä, tykkään niistä kaikista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä miten minun käy, olen nyt päässyt eilis iltana lähelle tuota 51 sivua..

   Poista
 2. Miika Nousiainen on mainio kirjoittaja. Maaninkavaaraa lukiessa kävi tyttöä sääli ja mietin koko ajan, koska hän lakkaa tottelemasta isäänsä. Tuomari Nurmiolla on muutamia aika persoonallisia biisejä, joita kuuntelen mielelläni. Telkkarissa hän kertoi isäsuhteestaan, joka oli aika negatiivinen. Vähitellen tässä ilmeisesti tottuu syksyyn, sillä tänään minäkin huomasin jo tykkääväni raikkaasta ilmasta ja syksyn tuoksuista luonnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmaan minäkin huomaamattani Tuomari Nurmion kappaleita radiosta kuuntelen, en usko että ne ihan pöllömpiä kuitenkaan on.. Yhtään kappaletta hänen tuotannostaan ei tule kyllä mieleen..

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥