pelaguu.blogspot.com

perjantai 4. lokakuuta 2013

Kuurankukkia

Pari yötä takaperin oli mukavan kipakkoja pakkasöitä. Alimmillaan pakkasasteet kävivät -2. Nyt on jo lämpimämpää. Kylmyydestä ei ole enää tietoakaan. Ja lumiakaan tuskin ihan vähään aikaan odotellaan, mutta tottakai heti kun tämän kirjoitan rävähyttää taivaan täyeltä lunta.. No ei näy ainakaan vielä, ilma on tosin vain kovin sateisen oloinen.

Tuolloin kun pakkasta oli ollut -2, ryntäsin ulos kamera kädessä ja kuvailin kuuraa, joka oli värittänyt maisemaa, nurmikko ja kasvillisuutta. Ei tosin meillä ihan niin paljoa kuin muissa kuvissa on nähty täällä blogimaailmassa. Ja suurin osa näyttää kuvista epäonnistuneen, mikä minua tietysti harmittaa ja enään kun sitä kuuraa ei ole niin en voi kai enää uudestaankaan ulos rynniä kuurankukkien toivossa.. ehkä myöhemmin, mutta joitain kuurankukkasia tässä teille.  Jos puutarhassani ei ole ikuista kukkaloistoa, niin minähän tyttö teen sen ja tarjoan teille nyt vaikka sitten kuurankukkasia. :)
Gladiolus teki myös toista kukkavartta, mutta eikai kerennyt sitten koskaan niitä kunnolla avata ja niillehän kävi sitten näin. Mutta kaunis se kait on näinkin.

LOKAKUU
Jos olet syntynyt lokakuussa,
saat lahjaksi taivaan tähdet.
Saat lahjaksi kirpeän syksyn sään
ja järven pintaa peittävän jään.
Kun aamulla ulos lähdet,
muistathan: On uusi jää
hirmu, hirmu pettävää!

- Uppo-Nalle

2 kommenttia:

  1. Kuuran huurruttamat kasvit ovat usein hyvin kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kruunu vuokko kommentista, joskus ne kyllä sitä ovat ja aamukaste on myös kaunis.

      Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥