pelaguu.blogspot.com

maanantai 3. joulukuuta 2012

3. luukku - Palkinnot

Joululuukkuarvonnan palkintoja on tässä väkerretty kuin pikkutonttujen pajassa. Mutta mukavaa on ollut niitä tehdä. Tykkäsin tehdä ainakin noita pikkutonttu-ukkoja. Kiirettä on vain pitänyt. Viime hetken valmistelut viikonloppuna tuleviin joulumyyjäisiin menossa.

Tässä kuitenkin tämän joulun ja tammikuun ajan palkinnot nyt myös kuvina:

Sisustussydämet 3kpl:ta. Lappilaista käsityötä, Rovaniemeltä. Ja kaikkihan jo tietävät että koiran kanssa täällä asustellaan joten muutama hassu roska tai koiran karva kuvassa näkyy, mutta yritän parhaani mukaan ne karistaa pois palkintopaketista. :)

Huopasydämet 2kpl:ta. Omatekemät. Sydämessä pieni tasku, johon voi laittaa vaikka pari karkkia.
Uniikit poronsarvesta tehdyt sormukset. Eri kuvioita. Etumaisessa poron kuva. Mieheni tekemiä. :) Nämä siis kappaleittain.

Veikeät tontut. Omatekemät.

Puutarhahanskat ja siemenpussi.
Magnus Englund & Chrystina Schmidt; Country Living - Tyylikästä asumista Pohjoismaissa -kirja  " Kirja on ylistyslaulu pohjoimaiselle luonnolle ja elämäntyylille, jossa yhdistyvät luonnonläheisyys, vähäeleinen eleganssi ja asumisen mukavuus. Teos esittelee huippunimien arkkitehtuuria ja huonekaluja, tekstiilejä sekä skandinaaviselle tyylille ominaisia puhtaita materiaaleja, puuta, lasia ja kiveä. Sisustuksista välittyy pohjoisen ihmeellinen valo, materiaalien veistoksellisuus ja vahva yhteys luontoon. "Olen tässä nyt pohtinut tätä arvontajuttua ja toivon, lukijat, teidän tärkeitä mielipiteitä asiaan.

Mitä olette mieltä, tykkäisittekö arvailla joululauluja? Niitä joululauluarvausluukkuja olisi tulossa kolme. Mutta olen päättänyt muuttaa sen nyt niin, että joulukalenterin luukkuja kommentoineiden kesken, aina 14. joulukuuta asti, arvotaan näitä joulujuttuja. Ellei muuta teiltä tule. Sitten jatkuu taas normaalisti.
Jos en saa tuplaten, palkintoihin nähden, kommentteja näihin joulukalenteri päivityksiin, siirrään arvonnan ensi syksyyn tai jatkan vielä arvontaa helmikuulle. Toivon runsasta osanottoa ja rohkeasti vain mukaan ja kommentoimaan! Ja ihan varmasti kaikkia kivoja askartelujuttujakin on tulossa, eikä ihan höpöhöpöä. :) Olethan mukana?

Ja tiiä vaikka ois jotaki extraa tiedossa arvontakuvan jakaneiden kesken.. (ei mulla kyllä oikein mitään oo, mutta jos palkintoja jää, niin pistetään jotain kivaa mukaan :) Ilmoitathan sitten kommentissasi, että olet osallistunut kahdella arvalla, eli jakanut myös kuvan blogissasi.

Muoks* ja HOX!! Jotta pakka ei olisi jo ihan sekaisin ja lahjat pukinsäkissä ihan hyrsyn myrskyn niin sekoitetaan tätä nyt vielä vähän. xD Ei nyt välitetä hirveästi vaikeista säännöistä, jotka tähän aiemmin laadin. Vaan, kommentointi periaatteella mennään ja olet siis mukana mikäli kommentoit mitä tahansa joulukalenteri päivitystä AINA sinne tammikuun loppuun asti (tai eteenpäin). Huomaa ainoastaan tuo joulujuttujen arvonta (yllä punaisella).
Ja arvontakuvaa jakamalla osallistut extrapalkinnon arvontaa. Ilmoitathan, jos niin teet!

9 kommenttia:

 1. Auts,täytyy tunnustaa,että mulla ainakin meni vähän pää pyörälle tuolla sääntöosiossa.Mutta joululauluarvailu kuulostaa tosi mukavalle tämmöisen joululauluaddiktin korvissa,se olisi mukava.
  Eli osallistunko mä nyt arvontaan tällä kommentilla??
  Tunnelmallista joulukuun eka viikkoa sinne pohjoiseen:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä joululaulut hauskoja on arvailla, eri asia sitten keksiikö niitä. :-D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Johanna kommentista ja tervetuloa kisailemaan palkinnoista! :)

  Mitäs mieltä olette palkinnoista? Mistä palkinnosta kiinnostuit erityisesti, minkä palkinnon valitsisit jos voitat?

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa! Nuo poronluiset sormukset ovat ainakin ihan huippuja!

  VastaaPoista
 5. Oletpas askarrellut kaikanlaista kivaa.=) Osallistun siis arvontaan.=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta! Kaikilla kommenteilla osallistuu.

   Poista
 6. siis kaikenlaista.. Menee ihan sanatki sekasi näi illasta. =)

  VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥