pelaguu.blogspot.com

maanantai 10. joulukuuta 2012

10. luukku Ähky ja puhku - pipityynyt

Ei, eivät ne ole Ähky ja Puhku -pipityynyjä vaan siis ihan tavallisia kaurajyväpusseja, joita kutsutaan pipityynyiksi, kolotukseen ja muuhun vaivaan. Niitäkin tein muutamia joulumyyjäisiin.

Ja jotenkin tulee niin ähky ja puhku, kun yht'äkkiä askartelee tai ompelee ihan monen kuun tarpeiksi, vaikka ei siltikään paljoa, mutta itelle paljon kun yleensä ei ihan hirveesti tee ja parin viikon aikana ollu semmoset askartelurykäsyt myyjäisiin että huh.. ja ihan viime tipassa vasta hoksii sitten että tonnehan mä meen.. myymään.. sitä ja tätä ja tuota ja kaikkia ei ehi tehä, kun tulee ähky ja puhku. Että siitä se ähky ja puhku tuleepi.

Ja olenhan ollut ennenkin myyjäisissä myymässä ja Avonin konsulttina ja pihaneuvojana sitä on tullu tehtyä enemmältikin. Pidän ihan siitä hommasta, on ihan mulle luotu kyllä semmonen myymishomma.. paitsi riippuu vähän asiasta ja kaupasta. :D No sepä siitä!

Palatakseni näihin jyväpusseihin..

Tämäkinhän taitaa olla jo aika vanhahko keksintö, klassiko siis jo.

Tein pusseista kaksin kertaisia. Siis sisuspussin jyville ja irotettavan, pestävän päällisen, johon kuva on painettu silityskuvilla. Kooltaan nämä ovat noin 15x14cm. Mukavan pieniä, pieneen kolhuun ja jomotukseen. Kangas on puuvillaa.


Muoks* 11.12.2012
Kaikki pipityynyt eivät myyjäisissä menneet, joten niitä on vielä ja kaikenlaisilla kuvioilla. 10e kappale +postikulut! Päällinen on pestävä, 40´C.

4 kommenttia:

 1. Sitten kun saat myyjäis urkan suoritettua voit hyvällä omallatunnolla nostaa käpälät kohti kattoa ja laittaa lämpimän tyynyt hartioille, sinä unohtuu vaivat ja kolotukset. Luomu parannusta :)
  Minen tykkää myydä, olen vähän ujo. Hattua nostan niille jotka sen homman taitaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sain jo, mutta selkähän siinä meni. Tai missä lie.. :/ Tai tiiä sitten mitä se on. Muttako ei tämä ole ennään kivaakaan. Mutta katselemma jos toipuisin. Olen myös ujo, tai sillai.. en kovin puhelias, mutta kyllä se luonnistuu. Että ei uskois, mutta on se ihan mukavaa, näkee ihmisiä kun ei muuten näe. :D

   Poista
 2. Myyminen on taitolaji tai pikemminkin miten saa asiakkaan haluamaan ja ostamaan. Tarpeellista. Hih.

  Mukavia noi pipityynyt. Nättejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa nettimartta blogiini. Kiva että kommentoit.

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥