pelaguu.blogspot.com

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Haaste

Sain Sadun parvekepuutarha -blogista 11 kohdan haasteen. Täytyy myöntää, että hieman laiskottaa ja koska olen jo tehnyt tämän ainakin kolme kertaa aiemmin, huijaan hiukan ja vastailen vain Sadun tekemiin kysymyksiin ja linkitän ne 11 totuutta itsestäni, tähän niistä aiemmista 11 kohdan haaste postauksesta. Tässä linkit niihin; 11 kohdan haaste lokakuu 2013 , 11 kohdan haaste tammikuu 2013 ja 11 kohdan haaste huhtikuu 2013. Olen myös nyt tälläkertaa niin laiska, että en keksi tähän nyt ketään haastettavaa, jos sinua kiinnostaa niin tassua pystyyn - aika monella lukemillani blogeilla tämä onkin noin muutoinkin käynyt, että jää nyt haastamatta! Ja annan siihen itselleni luvan. Kiitos Sadulle ja pahoittelut tälläisestä tynkästä haastevastauksesta - voimat ovat ehtyneet..

Pari päivää satoi rajusti vettä ja viime yönä tuli kova tuuli ja se jatkuu yhä vain. Näyttää antavan kyytiä lumille. Pakkasyöt ovat nyt muisto vain, oikeastaan heti tuon edellisen postauksen julkaisun jälkeisenä yönä oltiin jo plussa asteilla - vahvasti tuntuu siltä, että kesä, kesä on tulossa, meillekin! :)
 Haasteen säännöt menevät näin:

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään
2. Haastetun pitää vastata haastajan 11 kysymykseen
3. Haastetun pitää keksi 11 kysymystä uusille haastetuille
4. Haastettujen tulee valita 11 blogia, joilla on alle 200 lukijaa
5. Sinun tulee kertoa ketkä haastat
6. Ei takaisin haastamista


Sadun kysymykset seuraaville haastettaville:

1. Jos voittaisit lotossa miljoonan, niin mihin sen käyttäisit?
Matkustaisin ja paljon! Mikäli lentopelolta vain pystyisin.. 
Antaisin myös rahaa lähimmäisilleni.

2. Lempi elokuvasi?
Amelie. ♥

3. Lempi kappaleesi?
En taida olla yhtään mitään erityistä kappaletta.

4. Oudoin ruoka jota olet syönyt?
No varmaan poron kieli tai kuivaliha. Kuivalihat tehdään joka kevät roikottamalla lihoja räystäyden alla, kevätahava ja pakkasyöt kuivaavat suolatut lihat maukkaiksi suolapaloiksi. Me tehdään ne yleensä poron sydämestä. Nämä nyt varmaan kuitenkin on mulle Lapin ihmiselle ihan arkipäiväisiä juttuja, vaan poron kieliä saa yleensä harvemmin, semmoset 1-2 kieltä talvisyvännä syödään keittämällä ja on suurta herkkuani!! Sushia olisi mukava joskus maistaa. Mitään muuta eksoottisempaa en ole syönyt.

Kuivalihaa.

5. Pohjoisin Suomen kaupunki jossa olet vieraillut?
Kaupungeista varmaan Rovaniemi.
(edit 26.5.2014): Korjaan tähän, että pohjoisin kaupungeista on Kemijärvi.

6. Kuinka monta tuntia vietät blogien parissa viikossa?
Blogien lukemiseen saa vierähtämään aikaa reippaastikin, 1-2 tuntia lukemiseen.. Iltaisin tulee selailtua ja yritettyä kommentoida puhelimella. Viikossa oman blogin kirjoittamiseen menee aikaa, se vähän riippuu, jos on pari postausta viikossa saa siihen postauksen tekemiseen kulumaan aikaa sen 2 tuntia, yhteensä silloin varmaan 4-5 tuntia viikossa, ehkä..

7. Parasta blogin kirjoittamisessa?
Omien ajatusten purkaminen, valokuvaus ja niiden esiin tuominen, kauneus on tarkoitettu jaettavaksi.
Päiväkirja luonnon ja puutarhan kiertokulusta ja niiden seuraaminen - pysyy itsekin kartalla mitä on tehnyt milloinkin.

8. Viisi asiaa jossa olet hyvä?
Paha kysymys, sitä on melko huono itseään kehumaan..

9. Viisi asiaa jossa olet huono?
Niitä vois olla enemmänkin kuin viisi, tämä osio on paljon helpompi keksiä, mutta jätän nyt haukkumatta itseäni tähän. Olen aina ajatellut niin että ikinä ei voi olla arvosanoissa 10 arvoinen, aina on parannettavaa.

10. Heräät putkasta, mitä on tapahtunut?
Eihän tämä ole kyllä mahdollista kohdallani, on ehkä hieman vaikea miettiä mitä olisi voinut tapahtua.. Ja jos näin olisi käynyt en varmaan muistaisi mitä on tapahtunut! :D

11. Mikä eläin olisit?
 Koira! Olisi helppoa olla koira. Ei tarvi kuin syödä ja nukkua, ruokakin tuodaa nokan eteen, ja tassukyyrejä ym. hoitoja saa ihan maksutta - aina hellitään ja hoivataan.


Pyöräilykausikin on jo avattu,
 tosin tämä kuva yllä on parin vuoden takaa.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

13 kommenttia:

 1. Kyllä siellä vielä lunta riittää. Itse kävin pelkosenniemellä kotikonnuilla viikonloppuna ja 30-50 cm oli vielä lunta metsissä ja tienposkissa :) Mutta kyllä ilmiselviä kevään tulon merkkejä kuitenkin oli ja ensiviikolla varmaan lumet sitten sulaa suurimmaksi osaksi kun lämpenee.Oliko tänä vuonna hyvä kuivaliha kausi? Täällä raahessa lumia tuskin oli ollenkaan koko talvena, helmikuussa vielä oli lumetonta, loppukuusta maaliskuulle lunta oli pari senttiä ja haravointikin onnistui jo mukavasti pääsiäisenä. Nyt odotellaan vaan, että lämpenee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon oli yöpakkasia ja kovia. Meillä ainakin meni pinnat vähän koviksi. Muutoin varmaan ihan hyvät. Taitolaji! :) Lunta tosin riittää, viikonlopun helteitä odotellassa. Kiitti sulle kommentista!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti, on se sitten kun voimat loppuu ja ei jaksa kävellä, niin sitten otetaan reppana kyytille! :D

   Poista
 3. Korteista voidaan jutskata täällä lisää: viipula@live.fi

  VastaaPoista
 4. Miten kiva pyöräkuva :) ja vastaukset myös. Siellä on vielä lunta ja täällä vaan jo alan(hieman)tuskailla, että pitäis mennä kylvämään jotain kasvimaalle :) Lähen ainakin haravoimaan penkkejä kohta. Pitää katsella milloin olis kylvöihin hyvä ajankohta.
  Hyvää kevään odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain sitä lunta on edelleenkin, mutta kyllä se nyt näyttää hitaasti mutta varmasti sulavan pois, metsissä ei paikoin enää olekaan. Viikonlopun helteitä tosiaan odotellessa. :) Kiitti sullekin!

   Poista
 5. Voi kuinka hauska tosiaan tuo viimeinen. Hymy huulilla sitä katsoin.

  VastaaPoista
 6. :) Mullakin ois ollu sulle sama haaste, tosin eri kysymyksillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jai, ovelan pistit. Käympäs kurkkimassa. Kiitos! :)

   Poista
 7. Kait teilläkin on jo kesäkelit? Nyt meinaan.

  VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥