pelaguu.blogspot.com

tiistai 21. maaliskuuta 2017

Tulppaani aikaan +arvontamuistutus

Eilen vietettiin kevätpäiväntasausta, jolloin yö ja päivä ovat yhtä pitkiä, nyt vain mennään sitten kokoajan kukonaskelin kohti valoisampaa kevättä ja kesää. Kesä on lähempänä kuin osataan arvatakkaan! Vaikka lunta on vielä paljon. Ollaankin nyt saatu kylpeä auringossa muutama päivä, lämpimän lauhan jakson jälkeen. Vielä kovin hirveästi ei ole aurinkopäiviä ollut, mutta muutamia.

Eilen vietettiin myös meidän, minun ja mieheni, hääpäivää, kuparihäitä. Tai ei me sitä mitenkään vietetty, ei ole koskaan vietetty. Ehkä joskus.. Vietättekö te hääpäiviänne? Voisi luulla meitä tuon kuparihäiden perusteella vasta nuoreksi pariksi, mutta ei se sitä ole, oltiin oltu yhessä ennen meijän häitä jo n.8 vuotta, sikäli mikäli oikein laskin näin äkkiseltään. Monenlaista ajatusta hääpäivä edelleen herättää, ja joskus ne asiat tulee mieleen mitä silloin tapahtui tai jäi tapahtumatta. Muuttaisin niin monta asiaa siitäkin päivästä. Muuttaisitteko te omassa hääpäivässänne? En siis ole tyytyväinen muutamiin asioihin päivässä. Silloin tapahtui myös sellaista, jonka moni morsian olisi varmasti siinä paikallaan sanonut, että ei käy, ja koko hääjuhla olisi peruttu. Tieto eräistä asioista tuli juuri kun olin päässyt kirkkoon ja siinä hetkessä täytyi sanoa, että käykö se minulle vai ei ja kirkko on täynnä vieraita, kaukaakin tulleita. Sanoin että ei kai sille voi mitään ja hääjuhla vedettiin läpi, vaikka vastustusta oli ja outoja asioita ja ihmisten puheita. Mutta paljon hyvääkin siitä toki tuli. Saimme lahjaksi häämatkan ja kävimmekin sitten melkein heti häämatkalla Hollannissa. Matkustimme ensin Amsterdamiin ja siitä käytiin sitten muissakin paikoissa ja kaupungeissa Hollannin sisällä. Minun hollantilainen ystäväni asuu siellä ja tapasimme myös hänet. Menetin kyllä sillä reissulla sydämeni Hollannille ja aina kaipaan sinne takaisin, vielä ei ole ollut varaa lähteä uusinta reissulle, ehkä joskus.

Naistenpäivänä sain mieheltäni tulppaaneja, kolmen värin sekakimpun, tämän talven toiset tulput. Mieheni kyllä tietää että ne ovat minun lempikukkiani, luulen ainakin, kelpaa minulle muutkin. Ne tässä.




Vaaleankeltainen tulppaani oli kaunis kerrottu.




Kun kaikki päivät tuntuvat samanlaisilta,
ihmiset eivät enää huomaa, mitä hyvää
heidän elämässään tapahtuu joka kerta,
kun aurinko matkaa poikki taivaankannen.

-Paulo Coelho


Ihania kevään odotuksen ja kevät päiviä kaikille!

Ps. käykäähän osallistumassa arvontaan, vielä ehtii, ens viikko ja tämä viikko vielä aikaa osallistua ja edelleen myös siis anonyymit voivat osallistua tai voit osallistua vaikka et olisi lukijani! Muistathan mainita kommentissa kukkavinkkisi ensi kesään! Tästä arvontaan klik klik!

14 kommenttia:

 1. kaunis kimppu! Onnittelut hääpäivän johdosta. Joskus meillä juhlistetaan hääpäivää (tänä vuonna tulee 17 v täyteen) mutta usein on niin arkista kiirettä, että koko asia unohtuu.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Niin tekee. Täällä ensimmäisiä maasta nouseviakin kukkia ovat melkeinpä tulput, ainakin minulla. Ne ovat ihania! Tuntuu kyllä että on se jo kevät. Kevätaurinko paistaa!

   Poista
 3. Tänään oli täällä ainakin päivä, jolloin aurinko loisti hienosti. Tuntui heti paljon paremmalta.
  Eipä ihan 34:ttä hääpäivää keritty viettää, eikä enää vietetäkkään, kun ei ole miestä.
  Sainpa naapurilta eilen tulppaanikimpun. On ne aina niin kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tiedän ja muistan emilie. Aurinko piristää! Tulputkin piristää!

   Poista
 4. Onnittelut! Meillä unohtuu aika usein kihla- ja hääpäivä, johtuen siitä, että ne sattuivat aika hektiseen aikaan keväällä ja loppukesällä, kun mulla on kiirettä töissä. Joskus muistetaan syksymmällä ja käydään syömässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä halusin talvihäät, tykkäsin talvesta silloin, nykyään on hieman tykkäämiset siinä mielessä muuttunu että tykkään nykyään kesästäkin. Mutta en ehkä haluais kesähäitä. Joskus tuntuu että haluaisin viettää hääni uudelleen, niinhän ne tekevät Amerikassa ainakin tvohjelmissa. Meilläkin kyllä kihlapäivät unehtuu.

   Poista
 5. Kauniit kuvat. Meilläkin oli tänään aurinkoista, olo tuntui heti mukavammalta. Lämpimät onnittelut hääpäivän johdosta!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut! Ja hianot tulput! Keltaane ei oo lempifäri, mutta tuallaane hailu keltaane o hiano.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei minunkaan, mutta kimpussa kaunis väri.

   Poista
 7. Onnittelut hääpäivänne johdosta.
  Meillä oli tammikuussa 44:s hääpäivä, meni huomaamatta ohi. ei niitä taho muistaa, eikä vietetä. Kerran sentään oltiin autiotuvalla jättipakkasilmalla, se oli kun 40 tuli täyteen.
  Kun katselen tulppaanejasi, taidan ostaa itselleni seuraavalla kauppareissulla.

  VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥