pelaguu.blogspot.com

perjantai 24. maaliskuuta 2017

Aamulenkkipolun varrelta + arvontamuistutus

Täällä pohjoisessa on vielä täysi talvi, kun jossainpäin eteläisintä Suomea jo vähän näkyy vihertävää nurmikkoa ja kukkiakin, ei meillä. Onhan se kuitenkin niin ihmeellistä! Keväältä se silti tuntuu jo täälläkin, lunta on vähemmän mitä aiempina vuosina. Tuntuu, että niin se vain meni talvi taas, yhdessä hujauksessa. Ollaan jo ainakin kevään korvalla, kovasti. Lumia satelee, mutta ne eivät jää juuri puihin kun seuraavana päivänä tulee tuuli ja puhaltaa ne pois, se on ollut tämän talven ilmiö, tykystä ei ole juuri haitaksi puille. Aurinkopäivistäkin ollaan saatu nauttia, aina silloin tällöin, silloin kun ei sada lunta.

Me lenkkeillään koiran kanssa aamulla ja illalla ja yleensä metsässä. Talvella reitit ovat hieman rajoitteisemmat kuin kesällä, koska talvella kulkee kesän reiteillä ladut ja niillä ei saa kävellä. Jos olette aiempia postauksia lukeneet niin tuttuja reittejä kuljemme jälleen. Meijän talon takaa lähtee pururadat ja talvella osittain ne ovat kelkkareittiä, talvella muitakin jälkiä poletetaan kelkalla ja niitä pitkin on hyvä myös sitten kävellä.Katse on kohti Sallatunturia. Ne näkyvät aina lenkkipolkumme varrella.Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Ps. vielä on viikko aikaa osallistua blogini synttäriarvontaan, sinnepä pääset tästä! Ja anonyymitkin voivat osallistua, tai sinun ei tarvitse kirjautua lukijakseni, osallistuaksesi arvontaan! Hopi hopi sinne siis!! Muistakaa, että oma kesäkukkavinkki pitää olla, ne kommentit, joissa ei sitä ole valitettavasti menevät hylkyyn.

6 kommenttia:

 1. On tämä Suomi jännä maa, kun täällä elelässä on melkeimpä kesä ja teillä viellä pääsee hiihtelemään...täällähän ei koko talvena ollut niin paljoa lunta, että hiihtämään olisi päässyt..:)

  VastaaPoista
 2. Samalta näyttää meilläkin Itä-Suomessa. Lunta on tosi paljon ja tänäänkin satoi lisää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olen lukenut blogeista ja siellä on nyt tänä talvena enemmän lunta kuin täällä. Tänään oli kaunis aurinkopäivä täällä. Luntakin on tullut, mutta sen kans on juuri nyt pärjänny, joskus on niin ettei tiiä mihin pistäis, ei nyt ihmeemmin ole sitä ollut oikeastaan..

   Poista
 3. valon määrästä huomaan kevään, mutta onpa siellä vielä lunta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kummallista jos täälä ei olisi vielä lunta tähän aikaan. Valonmäärä vain lisääntyy kokoajan.

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥