pelaguu.blogspot.com

tiistai 20. elokuuta 2013

Muistojen kultaisilla poluilla Harrinivassa

Palataan vielä viimeisen kerran (koskaan ei saisi sanoa, että "ei koskaan", taikauskoinen höntti.. ) Harrinivaan ja geokätköilijoiden suurtapahtumaan Megaan. Tähän päättyy retkemme Muoniossa ja tästä avautuu silti vielä paljon uusia ihania ja vielä mahtavampia seikkailuja lukemattomiin paikkoihin ja käymättömiin kohteisiin. Kokemus on ollut unohtumaton! Megan jälkeen fiilikset olivat haikeat, mutta nyt ollaan jo siittäkin reissusta toivuttu ja kuten sanottua, uutta putkeen!

Tahdon vielä kiittää Megan järjestäjiä, te teitte sen mahdolliseksi! Ensi vuonna uudestaan. Uusi paikka, uudet järjestäjät, uudet kujeet! Kiiitoos!! Ja sitten puutarhaan, omaan puutarhaan, näiden kuvien jälkeen.. ;)


 

Nämä kuvat ovat reissun alkumatkasta Savukoskelta. Joulumuorin tuvalta.Nämä kuvat taas ovat Amazing geogache -seikkailusta. Tehtäviä oli moneen makuun, erätaitoja koeteltiin ja pikku haavereiltakaan ei vältytty.UUSI ALKU

Jokainen päivä

on uusi alku. Tänään 

lähden tuntemattomalle tielle,

jonka löysin elämäni kartasta -

kulkematon polku, outo reitti,

mielenkiintoista! Utelias mieleni

janoaa uusia kokemuksia,

siivilöin mieleni sopukoista 

väljähtyneet asenteet, tarpeettomat

tukkeet, ja annan katseeni virrata

vapaasti kohti edessä avautuvaa

maisemaa - Otan ensimmäisen

askelen


- Pirjo Leivo

2 kommenttia:

 1. Ohhoh, nimi Jonna, koirana terrieri ja vähän viherpeukalon ja sata asiaa päällekkäin ihmisen vikaa. Ei voi mennä pahasti pieleen! :) Huippua, jään seurailemaan heti vasta vierailulta blogiasi, heti niin tunnelmallista lappia löysin kuvistasi. :)
  Vaikka minäkin takahikiällä asustan, en aivan lapissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Näitä kaikkia. Vaikka käyttäjänimi täällä on pelaguu. ;-)

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥