pelaguu.blogspot.com

maanantai 17. syyskuuta 2012

Arvonta on päättynyt!

Kommentoijien kesken ollut syysarvonta on siis toistaiseksi päättynyt. Suljen arvonnan nyt hieman ilmoituksesta aikaisemmin poiketen, sillä sainkin yllätävän nopeasti kolme tarvittavaa kommenttia. Sain ne vaadittavat kolme kommenttia mitkä halusinkin ja nyt teen sitten hieman inventaariota ja katsotaan, että lähteekö enemmänkin palkintoja. Mutta toistaiseksi siis arvonta on päättynyt.

Yllättävän nopeastikin sieltä ne kolme kommenttia/kommentoijaa sain. Ihan yllätyin, kiitos vain! Lisääkin siis silti saa vielä komentteja ja terkkuja rustailla. :)


6 kommenttia:

 1. Empäs kerennyt kommenteeraamaan. Ihania juttuja oli vielä siellä Pihakutsuilla myynnissä. Harmi, kun kerkesin Multasormesta(hih, sattuu olemaan sama nimi kaupalla kuin minun nimimerkki) ostamaan nassut pois pallon, niin en viitsinyt tilata enää Pihakutsuilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Multasormi! Elähän huoli, kerkiät monta kertaa vielä mukaan, kannattaa pysyä linjoilla, ihan huippuja, voin siis sanoa että AIVAN HUIPPUJA, uniikkeja juttuja on luvassa! :)

   Minä tilasin pihakutsujen loppuunmyynnistä Nyt Sytty -sytytyspaloja. Ne oli aivan must! Ja vähän sitä odottelinkin, että kun niitä tulee sieltä ja saan ehkä hieman edullisemmin, niin kannatti odottaa. Olen vertaillut tai testannut jotain toisia sytyspaloja, eivät ne ole niin hyviä. Siis nämä on kyllä mahtavia, varsinkin tälläiselle tumpelolle tulen tekijälle. Kuitenkin kun tulee mökkeiltyä ja nuotioita tulee tehtyä.

   Poista
 2. Valitettavasti minulla on nyt hieman ongelmia tämän blogin kanssa ja tuo arvontakin menee nyt uuten tarkasteluun!! Eli sekin meni nyt hieman pipariksi, pahoitteluni!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos!! Hyvää syksyistä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klikkasin lukijaksi. Mielenkiintoista seurata, mitä VII vyöhykkeellä menestyy. Itse bloggaan vyöhykkeeltä III.

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥