pelaguu.blogspot.com

keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Kuusamo-opiston lumiveistospiha 2018

Tuona samaisena päivänä kun kävin Kuusamon vesitornilla katsomassa Polar Night Light festivaalin valotaidenäyttelyä, poikkesin samalla myös Kuusamo-opiston lumiveistospihalla. Lumiveistospiha ei aivan vielä silloin ollut valmis, valot eivät olleet vielä silloin päällä ja kohdistettuna veistoksiin, avajaiset taisivat olla seuraavana päivänä käynnistäni. Lumiveistospiha on avoinna koko talven ja se tosiaan löytyy ihan Kuusamon keskustan liepeiltä.

Tänä vuonna, aiempiin vuosiin verrattuna lumiveistokset olivat mielestäni vaisuja. Viime vuoden lumiveistospihapostauksen voit katsoa tästä. Pihalle oli nyt vain veistetty kaksi pitkää "lumijonoa", jossa oli kaiketi kurssilaisten ottamia kuvia. Polar Night Light festivaalin tunnelmapostauksen tältä vuodelta voit lukea täältä. Tässäpä tämän vuoden lumiveistopiha, valoa saisi olla kuvissa, mutta en jaksanut alkaa niitä enää koneella muokkaamaan ja tosiaan oli jo ilta hämärät eikä valot olleet pihalla päällä kohdistettuna mihinkään vielä niin tämä postaus menee nyt tälläisenään.


Huomenna siis maaliskuu, mukavaa maaliskuuta siis kaikille!

6 kommenttia:

 1. Näyttävää! Kiva nähdä näitä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sussi taas, mukava jos kiinnostaa, kun ei mulla ole oikein mitään muutakaan postattavaa.

   Poista
 2. Olen samaa mieltä kanssasi, että lumiveistokset ovat vaisuja. Ehkei Kuusamo ole saanut nimekkäitä veistäjiä. Niillä on varmaan iso kysyntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli ja ilmeisesti joka vuosi nämä veistokset on Kuusamo-opiston oppilaitten tekemiä. Ehkäpä ei ihan hirveästi kannata niiltä vaatiakaan, ei ammattitasoista, mutta aiemmipina vuosina on ollut hienompia.

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥