pelaguu.blogspot.com

tiistai 24. marraskuuta 2015

Kuusi kuvaa kesästä

Blogini lukuluettelo täyttyy ihastuttavista ensilumen postauksista, kuten varmaan monen muunkin, sillä olemme saaneet lukea, että Etelä-Suomeenkin on paikoin satanut lunta. Minä kuitenkin jatkan Navettapiian Puuhamaa -blogista saamani kesäisen Kuusi kuvaa kesästä -haasteen parissa. :) Haasteen tarkoituksena on valita kuusi kuvaa viime kesästä. Aihe on täysin vapaa, kunhan vain kuvat ovat viime kesältä.  Kiitos vielä Navettapiialle!

Kuten kaikki ovat haastetta tehdessään tulleet samaan hyvänlaatuiseenkin ongelmaan, mitkä kuusi kuvaa valita omasta kesästään. Minulla ajatus oli ensin, että tämähän on helppo. Puutarhani ei ole täyttynyt kukkaloistosta, että sieltä nyt varmasti on helppo valita ne kuusi.. niin tai no, en taida valita sieltä nyt muuta kuin kesäkukkakuvia. Mutta aihepiiripä taitaakin olla vapaa, joten penkon kaikki kesäkuvina ja totean, on vaikeaa valita ne kuusi.. Postaukseen alkoi syntyä kuvia.. 1,2,3,4.. lopulta kymmenkunta.. kääks, mitkä kuvat valitsen. Minun kesään on kuulunut niin paljon kaikenlaista, että on vaikea lokata mitään yksiä kuvia.. retkeilyä, puutarhanhoitoa.. :D Sain lokattua sieltä kuitenkin nämät ennen julkaisemattomat kuvat. Minäpä pistän samalla tähän postaukset, jotka jotenki liittyy kuvaan, kun huomasin, että joitain kuvia on jäänyt postauksesta pois. Eikä tähänkään ihan hätäsesti ois kannatta ryhtyä, mutta niin vain kävi, että hiukan hätäisesti tehty tuli tästä postauksesta.. Tuli kuitenkin ihan kesäinen olo kun selaili ja katseli kuvia menneestä kesästä.. pikainen ulos vilkaisu palautti taas maan pinnalle. Niin paljon olisi ollut vielä sanottavaa kesästäni.., mutta olkoon nämä seuraavat nyt sitten minun kuusi kuvaa kesästä.


Kesäkukat kuuluvat yhtenä isona osana minun kesääni. 'Roselily mix' -liljan vaaleanpunainen kukka terassin kesäkukkaseinän kokokuvassaMennyt kesä muistetaan sateisena ja kylmänä.
Sadepäivä oli silloinkin kun kuvasin Kuusamon vesitornin.
Tornissa on ennen toiminut kahvila, en muista koskaan käyneeni.Minun kesän ja syksyn yksi tärkeimmistä asioista on luonnossa
liikkuminen ja retkeily. ♥
Niistä olisi saanut ihan oman postauksensa jo yksistään..

Retkeilyä ja luonnon havainnointia.Elämäni ensimmäinen Raate kuvausAlkukesän puutarhavierailu Puuteenkylän puutarhaan, Kuusamoon

Viime vuoden postaus vierailusta täällä,
mukavan erilainen oli ilme tänä vuonna tuolla malliterassilla.
Kuusi kuvaa kesästä -haaste lähtee näille blogeille,
olkaa hyvät! :)

Enkä pahastu jos haaste on jo teille tullut tai ette muuten sitä
halua ottaa mukaan, nyt ei ollut enää aikaa selata missä blogissa
tämä on mahollisesti jo käyny.


18 kommenttia:

 1. Kauniit kesäkuvasi ovat tämän harmaan, lumettoman päivän piristys!

  VastaaPoista
 2. Tämä haaste on kyllä todella kiva. Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 3. Onhan se vaikeaa niputtaa kokonainen kesä kuuteen kuvaan. Kivasti jokainen on tuonut oman näkökulmansa kesään, niin myös sinä. Tuosta lampikuvasta vasta kesäinen olo tuleekin.
  Ei muuten täällä etelässä kohta enää lumikuvia postata - tällä erää. Elohopea kipuaa parhaillaan plussan puolelle ja vesisadettakin on jo tänään saatu. Tietää menneitä lumia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olen kuullut että lumet saa kyytiä, saa nähä saako meillä, ennusteet lupaili tännekin lauhaa. Mutta niinhän niillä ensilumilla on tapana sulaa. Toivotaan että tulisi valkea joulu sinnekin ja tännekin ettei sulata kaikkia pois ja jos sulaakin, saataakin saa taas uutta. Kiitos! En edes miettinyt että teenkö postauksen vain kukista ja puutarhasta. Kokoajan oli mielessä että koko kesästä, kuten bloginikin on, rönsyilevä.

   Poista
 4. Näillä ihastuttavilla kesäkuvilla sait hyvin myös kerrottua kesäkuulumisiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja paljon jäi kertomatta, kuuteen kuvaan ei paljoa mahdu.

   Poista
 5. Kivoja, monipualisia kuvia. Teillä onki pikkuusen erilaaset retkeelymaisemat ku täälä. Ihanan näkööne tua raate. Nimenä tuttu, mutta en oo muistaakseni nähäny. Ny on tääläki vesisaret alakanu.

  VastaaPoista
 6. Mukavia kuvia, ihanaa tunnelmaa!

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia. Tuo niin kesän mieleen. Lumi tuli ja meni etelässä. Nyt on taas sitä mustaa ja pimeää. Näillä kuvilla ja tunnelmalla jaksaa kävellä tänään töihin. Kiitos.

  VastaaPoista
 8. Kiitos. Otanpa haasteen vastaan ja on vaikea etsiä 6 kuvaa. Enkä muista olenko niitä julkaissut, pitänee katsella kesäisiä postauksia.
  Kesäkuvat ovat vaan niin hienoja.

  VastaaPoista
 9. Kiitos teille! Mukavaa jos tykkäsitte. Minustakin oli mukava katsella menneeseen kesään.

  VastaaPoista
 10. Kiitos haasteesta, ensimmäiseen vastattu ;)

  VastaaPoista
 11. Ooh ihania kesäkuvia, upea tuo Raate!! Hunajalampi on nimensä veroinen, hunajainen. Iloista ensimmäistä adventtia sinne pohjoiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumpeet ainakin kertois siitä että ois kalaa. Sillä reissulla ei tullut kalaa. Kiitos, vettä sataa!

   Poista
 12. Addiktioni tätä haastetta kohtaan vain kasvaa, mitä enemmän näen Kuusi kuvaa kesästä -kuvia. Kiitos, olet tallettanut ihania hetkiä ja tunnelmia <3

  VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥