pelaguu.blogspot.com

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Talvisia kuvia ja kuva-arvoituksia

Talvisia kuvia ja kuva-arvoituksia. Vaikka viikonloppuun. Kävin jälleen hyörimässä ulkona kameran kanssa, itseasiassa jo ennen naistenpäivää. Jonkin verran sieltä sai kuvia. Sen verran mitä koira toisessa kädessä antoi myöden.Naistenpäivän tulppaanit kukassaan.

Ja kohta on pääsiäinenkin! :) Vaan vielä ei näkynyt kaupassa pääsiäistarvikkeita tai kukkiakaan, ihmeen myöhässähän nuo kait on. Kun on sielä jo simaa, no johan se kohta vappukin on. :D Paitsi oli siellä pääsiäiskarkkeja, ja suklaamunia on ollut jo pitkään.

Ja kaikilla itää jo niin ihanasti kaikki, mulla ei idä vieläkää. Annahan ku tulee kesä niin kyllä minä sitten herään, yritän ainakin! :)

Selvää yhdennäköisyyttä?

Ja tässä niitä kuva-arvoituksia teille viikonlopuksi ja pähkäilemistä.
Meidän kaikkien rakastamat muumit hahmoista yksi eksyi meidän pihapiiriin. Raihnainen katajan känkkyrä alkoi muistuttaa jotain muumihahmoa ja minä koitin miettiä että mikä se ois, joku muu kuin Fredrikson. Vilijonkka tupsuhörökorvilla? Tai mikä on sitten vielä semmonen terävä nokkaisempi muumi, kuin tämä Fredrikson?
Ja upeaa kamera työskentelyä, kuten olenkin jo tainnut todetta, alkaahan se olla aikansa mennyt tuo kamera, vähän suttuinen kuva. Tosin hieman kauempaa otettu ja piti vähän kyllä zuumailla.
Kevätaurinkoa annos viikonloppuusi! 

(jos vain pää ja silmät kestää..)

4 kommenttia:

 1. Oi oi, muumeja puutarhassa ! Mäkin haluan meille muumit kylään :) Alkaako vierailija N:llä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. N:llä? Tjaa'a!! Niisku, niiskuneit, nuuskamuikkunen.. joku vieraampi se on.. joku satunnainen vierailija ei vakiasukas.

   Poista
 2. Kauniita kukkia ja kuvia niistä! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain. Viikonloppu menikin vähän mielenkiintoisissa merkeissä. Sähköt olivat poissa ja lopulta meni kännykkäverkkokin. Kirjaimellisesti oltiin motissa. :) Eipä se sillon naurattanu, kun kämppä alkoi viiletä ja muuta lämmityskeinoa ei ole. Jotkut varmasti osasivat nauttia siitäkin. Minä en, on sitä niin riippuvainen sähköistä.

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥