pelaguu.blogspot.com

maanantai 15. maaliskuuta 2021

Its a boy! - arvonta

 Meille tulee Lapin porokoiranpentu Suopunkitytön kennelistä. Hän on uros. On mietityttänyt paljon uuden koiran ottaminen, jännittänyt. Miettinyt onko vielä liian aikaista, hätäileekö jne. Mutta nyt hän on kuitenkin tulossa ja hän on poika. :D Koiravauva siis vain.

 Tähänkin aikaan varmasti tottuisi, ettei ole koiraa. On ollut hämmästyttävän vaikea keksiä uudelleen perheenjäsenelle nimeä, niin siksipä tein arvonnan Hetki metsässä. Instagram tilille aiheeseen liittyen. Käyppä osallistumassa! Kuva palkinnoista alla. Kirja sopii hyvin myös aikuisen käteen. 
Tässä linkki arvontaan. 

https://www.instagram.com/p/CMWbxR0nUZJ/?igshid=1ocii6iizu1jw


9 kommenttia:

 1. Lämpimät onnittelut perheen lisäyksen vuoksi! 🥰

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kohta teilläkin on pikkuinen "nallen"poikanen. Olen katsonut vastaavaa Äidin puheenvuoro-blogista :)
  Paljon Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä kaksi viikkoa, ei millään jaksais odottaa. Meidän nallukka on samasta kennelistä kuin Äidin puheenvuoro -blogin Pimu. :) Meidän on vaan lyhyt karvainen. Pimu on pitkä karvainen.

   Poista
 3. Olen henkilö, joka myöntää lainoja tarvitseville, tarjoan paikallisia ja kansainvälisiä lainoja. En pyydä paljon asiakirjoja, vain rehellisyyttä ja luotettavuutta. Ota yhteyttä tänään ja kerro minulle, kuinka paljon haluat lainata. Olen valmis tyydyttämään asiakkaani 24 tunnin kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta. Jos olet kiinnostunut, voit kirjoittaa meille vain whatsappilla tai sähköpostilla:

  WhatsApp: +33752366330
  Sähköposti: ( simondurochefort@gmail.com )

  VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥