pelaguu.blogspot.com

perjantai 5. helmikuuta 2021

Kaamoksen selkä on taittunut

 Loppiaisen tienoilla meillä täällä Sallassa aurinko pilkahti ensimmäisen kerran kaamoksen jälkeen näkyviin ja kun kiipeesi tarpeeksi korkealle, auringon saattoi tavoittaa.

Me kävimme Sallatunturin päällä tavoittelemassa aurinkoa 10.1. Ilma oli otollinen nähdä aurinko, taivas oli selvä ja pakkasta, hyytävä viima puski kasvoille, koko retken ajan. Loppiaisen tienoilla auringosta oli nähty halo ilmiö. Tässä kuvia meidän kymmenen päivän reissusta Sallatunturin päälle.Mitäs suunnitelmia teillä on viikonlopuksi? Aloitin muuten myös Retkihaasteen. Ja retkelle mieleni tekevi viikonloppunakin, aurinkokin paistaa nyt ulkona kauniisti. Koukutuin myös uuteen harrastukseen, villasukkakävelyyn, oletko kokeillut?¨

Hyvää viikonloppua! :) Nauttikaa hetkistä metsässä.

7 kommenttia:

 1. Mukava, että valo vihdoin voittaa kaamoksen :)
  Viikonlopulle on tiedossa poikkeuksellisesti jopa leipomista ja normi kodin kunnossapitojuttuja: siivousta, pyykkäystä, kutomista ja tietenkin myös lekottelua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, se on mukavaa, että valo voittaa! Kesää odotellessa, että saa kaivaa skotterin esiin lumihangesta. :)

   Poista
 2. Komeeta kuvia! Mutta nii kylymän näkööstä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylmillä ilmoilla on yleensä meillä kauneinta. Taivas on pastellin sävyinen ja aurinko näyttäytyy. Silloin oli kylmä viima kun kävimme tunturin päällä, mutta hienoa oli kun päälle lopulta päästiin. :)

   Poista
 3. Hienot kuvat ja kauniit, mutta kylmät näkymät. Ihan samoja juttuja mitä arkenakin, kävelyllä käyntiä, TVn katselua. Tänään leivoin ruunebergin tortun tyylistä leivonnaista. Olipa hyvää pitkästä aikaa.
  En ole kokeillut villasukkakävelyä. Mieli tekisi kyllä. Täällä ei ehkä ole ihan puhtaita lumia missä kehtaisi kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylmällä ilmalla aurinko näyttäytyy parhaiten, kun on pakkasta. Jos on lauhaa, on yleensä pilvessä ja aurinko ei näy. :) Kylmä oli viima tosiaan tuolloin. Mutta minua se ei haitannut! Oli hienoa kun päästiin tunturin päälle, se ei enää nykyään niin kovin helppoa ole.

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥