pelaguu.blogspot.com

maanantai 18. tammikuuta 2021

Kansalaisopistojen verkkokurssit - Puutarhavierailuja etänä

 Olen koulutuspaikkoja ja vaihtoehtoja etsiessäni löytänyt itseni sivuilta kansalaisopistot.fi. Ja on huikean hienoa huomata, että vaikka asuisit eri paikkakunnalla kuin missä koulutus on, niin nykyaikana jotkut kurssit onnistuu tehdä etänä, eli verkkokurssina. Kaikkia ei toki, mutta joitakin, kuten esimerkiksi tämä - Puutarhakulkurin matkassa, kurkistuksia suomalaisiin kotipuutarhoihin (verkkoluento). Tämä järjestetään la 20.3 klo 13-14.30. Ilmottauduin tähän! Ja moneen muuhunkin, vieläkin kurssitarjonta on selailun alla, tällä hetkellä uuden oppiminen ja opiskelu kiinnostaa kovasti. :)

Tämän puutarhakurssin vetää Paula Ritanen-Närhi.

Tässä kuvakaappauksessa näkyy myös tuo nettiosoite sivulle, josta tämä kurssi löytyy. Tämän kurssin järjestää Sisä-savon kansalaisopisto. Tähän piti myös ilmottautua, osallistuja maksimi oli 100, nyt kun katsoin, kurssille oli vielä tilaa.Ja tämä on jopa vielä maksuton. Kaikkien Suomen tai ainakin lähes kaikkien, kansalaisopistojen kurssi tarjonta löytyy tosiaan osoitteesta www.kansalaisopistot.fi.


" Oppiminen on parasta mitä voit aivollasi tehdä, sanoo Sitran Oppimisen aika -podcastissa vieraillut aivotutkija Minna Huotilainen.

Siispä: myös kansalaisopiston kurssi on hyväksi aivoille! "
🧠 ❤️


Innoissani odotan kurssia, on kyllä mahtavaa, että meillä on tälläinen mahdollisuus tarjolla. Koskaan ei ole liian vanha oppia uutta ja vaikka opiskelu ei sinäällään kiinnostaisi, aina näitä on kiva silti seurata ja näin korona-aikana, etä vierailut ovat pop! Vaikkakaan ei siinä samaa kokemusta tule kuin livenä paikan päällä, mutta eteenpäin tämäkin.

Oletko sinä osallistunut koskaan verkkokursseihin tai oletko osallistunut puutarha-aiheisiin luentoihin?

Lopuksi maininta, että tämä ei ollut maksettu mainos. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥