pelaguu.blogspot.com

torstai 16. heinäkuuta 2020

Lapin yötön yö

Yötön yö on alkanut meillä jo hyvä tovi sitten. Kesti tosin aika kauan, että sai odottaa ennätyslumien sulamista ja kesä sai alkaa. Lunta tuntui olevankin paljon. Kun kesä lopulta tuli, oli yhtä aikaa helle ja paikoin lunta maassa. Kesäkuu oli helteinen ja heinäkuu sateinen. Sateiden väliin paistaa välillä kuitenkin aurinko. Vietetään Salla viikkoa, koronan varjostamana. Tapahtumat ovat muuttaneet muotoaan tai niitä on peruttu, ympäri Suomea.

Mutta silti luonto on meillä aina läsnä. Luontoon pääsee vaikka olisi mikä ja luonto parantaa tai antaa ainakin eväitä siihen. Kalastus on yksi mitä meillä Lapissa voi tehdä, kun muistaa maksaa ensin kalastuksen hoitomaksun. Se on rentouttavaa puuhaa ja siinä mieli lepää, eikä se saalis ole niin tärkeä. Tässä kuva viime yöltä, Kalassa lammella Sallassa. Kuva on otettu Dronella, jonka hankimme tänä kesänä, malli on DJI Mavic mini.

Nyt minun blogillani on myös Youtube kanava. Se löytyy nimellä Kaaos kukkaruukussa. Siellä on nyt ensimmäinen video. Sen voitte katsoa alla olevasta linkistä. Se on kuvattu DJI Mavic mini Dronella.


Hyvää kesän jatkoa kaikille! Katsotaan miten tässä ehtii kuvailemaan, toiveissa ainakin olisi.


Kommentoi alle, jos tykkäsit videosta. Lapin yötön yö on ihan parasta. <3 :)
6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa:) Kesän säät ovat tosiaan vaihdelleet kovasti, nyt alkaa vissiin muutaman päivän lämpimämpi jakso.
  Ihan kiva video, olisin katsonut pitempäänkin. Eipä tuota olisi nähnyt ilman sinun kuvaustasi. Drone olis aika kiva, olen miettinyt itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maatuska! <3 Tämä oli tälläinen harjoituskappale vielä. Täytyy vielä opetella videoeditointia. Drone on kiva! Haasteellista lentää tuulella, ei toki kaikilla ja muutenkin ei ehkä ollutkaan niin helppoa lentää kuin ajattelin. Itse en kylläkään ole vielä lentänyt, kun tuntuu moni mutkaiselta, mutta ehkei ole sitä. Mieheni on lentänyt sillä toistaiseksi vain ja kuvannut itseasiassa nämäkin kuvat ja videot.

   Poista
 2. Hieno video. Dronella saisi kyllä mielenkiintoisia näkymiä ilmasta käsin.
  Suomen kesä on upeaa aikaa ihan joka kolkassa.

  VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥