pelaguu.blogspot.com

tiistai 15. tammikuuta 2019

Arki

Arki on alkanut. Vaatii hieman taas totuttelua, mutta kyllä se siitä taas lähtee. Ilma näyttää talvelta, vaikka vielä joulun aikaan oli niin vähän lunta, että piti ihan jännässä olla että tuleeko musta talvi, no ei tullut ja nyt lunta on alkanut tupruttaa ihan kivasti. Minulle tuo ois riittävästi, mutta turistihommissa, joilla Sallakin elää, niin on vielä aika niukasti.


Uudenvuodenaattona käytiin katsomassa soihtulaskua ja lasten ilotulitusta laskettelukeskuksessa Sallatunturilla alkuillasta, kun en jaksanut valvoa puolille öin. Sinne on viime vuoden tapaan avattu myös Snowlougne lumibaari ja ravintola sekä pieni hotelli. Se on vielä osittain kesken, lunta on tullut niin vähän ja pakkasiakaan ei ole ollut kovasti. Retkeillä ei ole vielä ehitty mutta suunnitelmissa on. Mietin vielä viime vuoden retkiä, että yhdestä voisin vielä tehdä postauksen, kun on jäänyt tekemättä. Mutta sitten kun sen aika on. Ja sitten mulla on blogin synttäriarvontaa suunnitteilla, siellä on kyllä huippu palkinnot, joten pysyhän kuulolla! Mitään en halua luvata varmaksi, päivä kerrallaan - aika näyttää.


Näillä eväillä tähän vuoteen.


Kaikkea hyvää alkaneeseen uuteen vuoteesi! <3:llä Pelaguu

7 kommenttia:

 1. Onpa hienot kuvat ilotulituksista! Onkin aika yllättävää että siellä teillä on vielä vähän lunta entiseen verrattuna.
  Missä ite oon ennen talvet viettänyt alkaa olla ½ metriä, eli ihan kuten ennenkin. Siis näin olen kuullut! Täälläkin etelämmässä on kyllä mulle lunta ihan riittävästi, nyt muut tekee lumityöt onneksi :)
  Kiitos, tuon uuden vuoden toivotuksen kirjoitin päiväkirjaan. Oikein sopiva toivotus itsellekkin! Tuota samaa toivon sinullekin! Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo hyvä uuden vuoden toivotus. Pidän siitä itsekin, on sopiva itselle ja ajattelen että muillekin. Se on se ilmastonmuutos, tuon lumen suhteen.

   Poista
 2. Huisin komea ilotulitus ja hyvät kuvat siitä.
  Kyllä sinne vielä lunta tulee, niin uskon ja tulee tännekin. On muuten vähän sama juttu, aikaisemmin on Vuoden alussa lunta ollut liki metri ja toinen tulee, ennen kuin sulamaan alkaa kevätpuolella, nyt vain reilu puolisen metriä.
  Kyllä sillä pärjää.
  Kiitos uudenvuodentoivotuksesta, hyvää reipasta vuotta myös sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä sitä alkaa jo olla mulle ihan nokko. Oisko yli polven tai sinne päin.

   Poista
 3. Ihana ilotulitus,minä en nähnyt sellaista ollenkaan poikkeus moneen vuoteen.Täällä oli porukka arkana koiriensa suhteen,pelkäävät pauketta.No toisaalta oli tuisku ja ilkeä viima niin ajattelin että laitampa pään tyynyyn on lämmintä ja mukavaa.Varmaan Sallaankin on nyt satanut lunta meillä ainakin ois tämän talven tarpeet lunta mutta vielä ehtii ennen kevättä uutta sataa.Hyvää keskitalven aikaa sinulle .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oisko polveen tai vähän yli nyt lunta. Riittää mulle. Ilotulituksista ollaan monta mieltä.

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥