pelaguu.blogspot.com

lauantai 7. lokakuuta 2017

Syystervehdys

Flunssa pitää vielä vähän otteessaan, aivan täysin en ole vielä tervehtynyt, mutta paljonkin parempi jo, yksittää vielä ja ääni on painoksissa joskus ja syksyn kiireet ovat alkamassa, joten tulin välissä kirjoittelemaan, että pientä taukoa saattaa aika ajoin ilmetä, kun ei ehdi tai kykene mihinkään retkeilyhommiin tällä hetkellä tai vieläkään oikeastaan. Ja ei oikeastaan ole aina mistä postailla. Ja kyllähän se pysäyttää kun täällä meidän lähellä katosi se 70.nen pariskunta tässä aika lähellä Kemihaarassa. Mieheni kuuluu alueen Vapepaan, etsintöihin ei enää sitten tällä kertaa enää tarvinutkaan lähteä kun uusia johtolankoja löydettiin ja lopulta pariskunnan mies sitten löydettiinkin läheltä näitä löytyneitä vaatteita, eli sitä johtolankaa ja valitettavasti mies oli menehtynyt. Poliisii epäili hypotermiaa, Vapepa oli mukana etsinnöissä, mutta sen enempää en halua siitä tässä alettavan keskustella. Mutta sitä vain, että se pysäyttää, kovin kauaksi ei itse uskalla kyllä lähteä, täytyy liikkua hyvissä retkeilyvarusteissa ja miettiä mihin omat voimavarat riittävät ja retkeillä sen mukaan.

Pihan syystyöt ovat vielä hieman vaiheessa, jotain jo teimmekin, vietiin lehtiä ja roskia paikalliselle hyötyjäteasemalle, jos ei muuta ilmau, niin kanerva-asetelmiakin olisi tehtävä vielä tälle syksyä. Mutta näyttää siltä että teen ne sitten kun aikataulut sallii.
Ja postailen niistä ehkä sitten myöhemmin. Pelargoniat kukkii vielä komeasti, niin en raskinut niitä vielä nakata pois. Vielä olisi ikkunan pesuakin ja verhojen ompelua vielä syksyksi keittiöön.


Äidilleni jo vuosia sitten antamani
äitienpäiväruusu kukkii vielä! 


Ihanaa ja värikästä syksyn jatkoa ja hyvää viikonloppua kaikille blogini lukijoille!

16 kommenttia:

 1. Juuri tänään, kun oltiin isäni luona tuosta pariskunnan katoamisesta puhuttiin...onko rouva jo löytynyt? Puhuttiin, myös kadonneen nunnan kohtalosta, että miten ihminen voikin noin kadota.
  Upea tuo ruusu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Naista ei ole vielä löydetty, mutta nyt ei ole myöskään kutsuttu lisää väkeä etsintöihin. Niinpä.

   Poista
 2. Ihana tuo ruusu! Toivottavasti paranet pian. Syystöiden iloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voiton puolella jo ollaan flunssan kanssa ja onneksi ei muutenkaan ollut kovin paha. Lämpöä piti monta viikkoa, niin piti vähän höllätä. Kiitos samoin! ;)

   Poista
 3. Miehesi tekee tärkeää vapaaehtoistyötä. Monet eivät ymmärrä, että Suomessakin luonto voi olla ankara huonosti varustautuneille.
  Toivottavasti flunssasi pian hellittää ja pääset nauttimaan ulkoilusta täysillä.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kyllä tämä on flunssa alkaa olla pikkuhiljaa jo kohta ohi. Niin ja varsinkin näin syksyllä kun on jo kylmät ilmat, toki kesälläkin on kylmät yöt. Kiitos!

   Poista
 4. Upea ruusu. Pikaista paranemista! Flunssa vaan muistuttelee, että välillä pitää kiireen keskelläkin levätä. :) Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Hienon värinen ruusu. Toivottavasti flunssa jo hellittää. Surullinen tapaus tuo pariskunnan eksyminen. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se jo pikkuhiljaa, ääni meinaa mennä vielä pois välillä. Niin on. Kiitos!

   Poista
 6. Hieno ruusu! Paranemista sinulle ja mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 7. Kiva ku äitienpäiväruususta tuli nua pitkäikääne. Parempia vointeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitini pitää niitä kellarissa talven yli ja taas keväällä nostaa päivän valoon, nehän voi säilyä kauonkin. Kiitos!

   Poista
 8. Kunnioittavat terveiset miehellesi. Vapaaehtoiset tekevät arvokasta työtä.
  Kaunis ruusu ilahduttaa vielä lokakuussakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, terveiset välittyy! Itsekin olen sitä joskus miettinyt, mutta vielä en ole ryhtynyt.

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥