pelaguu.blogspot.com

torstai 22. marraskuuta 2012

Ostoksilla

Tulipas käytyä vähän ostoksilla. Ja aika kivoja juttuja löysinkin, kerrankin. Peltipurkkeja ja kaikkea sellaista vanhaa kyllä ihannoin.. Mutta tänne niitä vielä osta en.

Asiaan. Shoppailureissuilta tarttui mukaan ihana valko-sininen raitapaita, ihastuin tähän tyystin. Ja pipokin sieltä lopulta löytyi. Jopa kohta varmasti kliiseeksikin muodostunut perinteinen mummomallin taskullinen seinäkalenteri keittöön ja koirakalenteri toimistohuoneeseen, mitään sisustuksen ihmeitähän nämä eivät ole, mutta niinkin tuiki tärkeitä.

Reissulta tarttui myös käteeni, ilmeisesti kuusenkoristeita, feikki metallisiakoristeita. Taitavat olla kipsiä. Noihin sydämen mallisiin olisi tarkoitus väkertää nimet ja 'käsi' ja 'vieras' tekstit ja niistä olisi tarkoitus tehdä, miksi niitä kutsutaan, ne eivät ole pyyhenipsuja.. vaan niitä pyyhenimitarrajuttuja, mutta näistä lisää tulossa myöhemmin.

Ostin myös, mielestäni, aika ihanan 2013 kalenteripyyhkeen, tästä olisi tarkoitus tehdä, sitten kun vuosi 2013 on mennyt niin jonkinlainen tyynynpäällinen, pidän tuosta talokuviojutusta. Ihannoin Hollantia.. no jostain kumman syystä.. siellä käyneenä.. tai voiko ihannoinniksi kutsua, mutta kuiten, toinen on Pariisi ja Ranska, joka minua kiehtoo ja Eiffel-torni, ah, voiko olla mitään kauniimpaa. No, tuo talokuviointi muistuttaa vähän sitä hollantilaista talonrakennus tyyliä.  Mutta enpä minä taida sinne asti raaskia odottaa, vuoteen 2014. :) Katsotaan, mutta nämä nyt ovat taas sellaisia uusia projekteja minun 'tee se itse -joskus' nauhassa. :) Ja tännekin niitä sitten kirjoittelen miten valmistuivat.. Ja paljon paljon kaikkea muutakin keskeneräistä lojuu joka talon nurkassa. Lisää vain projektia itselleni taidan taas kehittää.. joulumyyjäiset ovat tulossa kylällä. Sinne siis.. joko myymään tai ostamaan. :)Hauskoja talvipäiviä! Ja räystäät tippuu vettä.. tip.. tip..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥