pelaguu.blogspot.com

maanantai 20. helmikuuta 2017

Suomen Vesiputoukset -sivuston äänestystulos Suomen juhlavuoden vuoden vesiputoukseksi

Suomen vesiputoukset -sivusto järjesti Suomen 100 -vuotisen juhlavuoden kunniaksi sivustollaan äänestyksen vuoden 2017 vesiputoukseksi. Äänestyksen voitti 56:lla äänellä Sallan Naruskalla sijaitseva ei niin tuttu Kullaojanputous. Ääniä tuli yhteensä reilut 310 kappaletta.

" Suomen Vesiputoukset -sivuston tavoitteena on ollut alusta alkaen edistää suomalaista luontomatkailua, ja tukea samalla syrjäseutujen matkailuelinkeinoja uusien putousnähtävyyksien esittelemisen muodossa. " -suomenvesiputoukset.fi

Tarkoituksena äänestyksessä oli tuoda esille vähemmän tunnettuja putousnähtävyyksiä ja edistää sen tulemista uudeksi matkailunvetonaulaksi. Äänestyksen päätyttyä tarkoitus on markkinoida kohdetta.
Äänestys kesti n. pari kuukautta.

Itsekinhän vierailin tuolla Kullaojanputouksella vuonna 2015 syksyllä, siksipä nostankin nyt sitä postausta tähän kun Kullaojanputous on valittu juhlavuoden vuoden vesiputoukseksi ja onhan tämä kotikuntani tuntemattomampi helmi. Onnea valinnasta Kullaojanputous!

Putous ei ole kovin korkea, mutta sitäkin mystisempi ja portainen. Alueella on myös luolia ja paljon kivikkorakkaa, ja upeita näköaloja!


Kuva vuodelta 2015, blogipostauksestani käynnistämme tuolla putouksella


Blogipostaukseni Kullaojan komeasta ja salaperäisestäkin putouksesta voit lukea tästä.

Juttuartikkeli Suomen vesiputoukset sivuston juttuun juhlavuoden vesiputouksen valinnasta.


Ps: Tämä ei ole blogiyhteistyö

Pps: Blogini jää mahdollisesti nyt jonkinlaiselle tauolla, aikamäärettä ei ole määritelty, että kuinka pitkäksi aikaa.. Mutta sitten kun on taas asian tynkää ja kun retkikelkka on taas käännetty kohti retkikohdetta.


Hyvää uutta viikkoa kaikille ja mukavaa laskiaisen odotusta! Hyvää hiihtoloma-aikaa kaikille! Nautitaan "keväthangista" (joita ei vielä täällä ainakaan ole, mutta aurinko saattaa joskus pilkahella, sitei tiiä vaikka huomena jo näkys, sielä se pilven takana odottaa..) !

16 kommenttia:

 1. Onpa upea putous! Hyvää kevään alkua sinulle ja me jäämme odottelemaan seuraavaa kertaa!

  VastaaPoista
 2. Hieno putous, ansaitsee kultasijansa.
  Leppoisaa blogitaukoa. Tavataan taas täällä langoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi olla ettei kovin pitkää "taukoa" tulee, tulee vain pidempi väli seuraavaan postaukseen mahollisesti. Äänestäjät äänesti hienosti!

   Poista
 3. Kaunis putous. Itse olen käynyt vain Hepokönkäällä, joten ei ole muista kokemusta.
  Rentouttavaa blogitaukoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ole käynyt näistä jotaki oli äänestyksessä niin vain tällä putouksella ja täällä kotikunnan putouksilla. Suosittelen käymään! Kiitos!

   Poista
 4. Kaunis paikka! Rentouttavaa blogitaukoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain, "tauko" saattaa jäädä lyhyeksikin.. Blogimaailma on minulle tärkeä ja ihan jo harmittaa tuo "tauko", kirjoitan sitten taas kun tulee asiaa. En ehkä kuitenkaan sittenkään kutsuisi sitä tauoksi, pidempi väli vain tulee nyt.

   Poista
 5. Kyllä on kaunis paikka! Palailehan taas blokkailemaan !

  VastaaPoista
 6. Mukavaa "lomaa", palaahan sitten takaisin.

  VastaaPoista
 7. Hieno putous voitti. Suunnittelen retkeä tuonne ensi kesänä. Saa nähdä toteutuuko.

  VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥