pelaguu.blogspot.com

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Joulukorttiaskarteluja + arvontaa

Tulin vain muistuttamaan, että vielä on viikko aikaa osallistua Joulun odotus -arvontaan! Käyhän kurkkimassa ja samalla osallistumassa, ois niin mukava saada vielä muutama osallistuja. Sillä lupailinhan jotain ekstraa vielä arvontapakettiin, mikäli saadaan mukavasti osallistujia ja sehän tarkoittaa sitä, että sun kannattaa jakaa tuota arvonta kuvaa... Sitten sujahtaa pakettiin vielä yksi oma tekemäni joulukortti!

Vähän jo vinkkailinkin tuolla aiemmin, että uutta harrastusta olen aloitellut. Kortit ja niiden askartelu veivät minut siis mukanaan.. Tai katsotaan nyt, kuinka kauan jaksan tästä intoilla. On mukava, kun voi tehdä kortteja aina silloin tällöin, synttäreille, juhliin jne. omille sukulaisille..., jotenkin pidän niistä nykyään enemmän kuin kaupan tusinakorteista, itse tehty on aina itse tehty - siitäpä se innostus oikeastaan lähti. Kerron myöhemmin lisää kuinka kaikki todella sai alkunsa. Ja kun vajaan viikon päästä lauantaina, itsenäisyyspäivänä, 4H -yhdistys järjestää täällä meillä joulumyyjäiset, innostuin sitten niistäkin ja tulin viime tipassa varanneeksi sieltä pöydän. Olihan siis alettava askartelemaan sinne jotain. Tohinaa siis riittää siihen saakkaa - päivittelyt jäänevät vähäisiksi, tai jos aikaa riittää, poikkean tännekin!

Eilisen ja tämän päivän aikana sain tehtyä nämä kuusi joulukorttia, joista sinulla, arpajaispalkinnonvoittajalla, on mahdollisuus valita joku yksi kortti lisäksi tähän arpajaispakettiin, mikäli vain itse niin haluat! Ja ei ole aikaakaan kun joulukortit täytyy jo postittaa, että ehtivät jouluksi perille ! ! Sen vuoksi tuo arvonta-aika oli tuohon 7.päivään asti, jotta ehdin paketin sinulle lähettää ja korttikin vielä perille ennättää.. ;)

Kun kokoajan askartelen lisää joulukortteja, niin vaihtoehtoja voijaan kattoa myöhemmin sitten lisää, mutta näistä nyt ens alkuun..

Ja jatketaanpas samalla tuota arvonta-aikaa, sinne sunnuntain (7.12) puolelle asti, n. klo11 ! !


Tänään onkin 1.adventti, marraskuun viimeinen päivä ja huomenna joulukuun ensimmäinen päivä, joulukalenterien ensimmäinen luukku - joulun odotuksen voi aloittaa jo tänään Antin päivänä!

Vanhan kansan mukaan Antin päivä aloittaa valmistautumisen jouluun. "Antti joulut aloittaa, Tuomas tupaan taluttaa!"  "Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuuti pois sen viepi!"

Vielä on laitettava Facebookin Suomenusko -sivustolta yksi lainaus. Kun näitä on niin mukava seurailla, että kuinka paikkaansa pitäviä ovat vanhan kansan uskomukset. Tänään on aika leppoisa, ja nätti ulkoilusää, ei ole juurikaan pilviä. Pakkasta on vain muutamia asteita. Toivotaan leutoa talvea ja joulun aikaa.

" Päivän säästä on ennustettu talven ilmoja. Ennen Anttia sattuneet pakkaset ennustavat helppoa eli lauhaa talvea. Selkeä sää Anttina tarkoittaa tasaista talvisäätä, pilvinen vuorostaan tietää vaihtelevia ja epätasaisia säitä. Antin sää on myös joulun sään peilikuva. Jos Antti on ankara, joulu on joutava, siis sateinen ja lotiseva."


Tahdonkin nyt toivottaa Sinulle,

Oikein Hyvää 1.adventtia, 

marraskuun viimeistä päivää

ja

alkavaa joulukuuta!


Hyvää adventin aikaa kaikille !


Arvontaan tästä naps ! ! Vielä ehtii ! ! ;)


HOX!! HOX!!
Edit 2.12.2014:

Huomasin pienen sattumuksen nyt tässä käyneen!
Elikkä nämä kortithan ovat siis myös menossa myyntiin
sinne 4H:n joulumyyjäisiin ja sinullakin
on mahdollisuus ostaa ja tilata minulta kortteja.
Hinta 4€!

Jotenka, vien nämä ensin myyntiin ja katsotaan
sitten mitä jää jäljelle, -voittaja saa valita sitten niistä
itselleen mieluisen kortin ja teen kuitenkin
kokoajan lisää, niin saattaapihan
se järjestyä samanlainenkin,
(tosin materiaalivarauksella)!!

Suuren suuret pahoittelut tästä!

19 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja! On niissä vaan tekemistä, vaikka kuinka tykkäisi tehdä. Itsekin kokeilin ensimmäistä kertaa väsäillä kortteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sen myönnän juu, että kyllä niissä näpertämistä riittää. Jos ei selkeää visiota ole mitä tekee, sommiteluunkiin menee aikaa. n.3 korttia/päivä, alottelijalla! Ainakin tällä. Ja illalla pari lisää ja tänään yhen.

   Poista
 2. Ihania kortteja olet tehnyt! Itse arvostan kaikkia kortteja joita kohta postiluukusta tippuu, mutta onhan noissa itse tehdyissä sitä aitoa joulun tunnelmaa, ja moniulotteisuutta :). Monet jotka ei korttien tekemistä itse harrasta, eivät arvaa kuinka paljon koristeiden sommittelut jne. vie pähkäilyaikaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin Elmeri! Kiitos suuresti. Olen täysin samaa mieltä, jokainen kortti joka postilaatikkoon kolahtaa, oli se millainen tahansa, on tärkeä ja arvostettava. Ei se lahja, vaan se että muistaa.

   Poista
 3. Todella kauniita ja jouluisia kortteja.

  Hyvää adventtia.

  VastaaPoista
 4. Aivan IHANIA kortteja olet tehnyt. Olet jaksanut suunnitella hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilie! Joulu on minulle stressaavaa aikaa, mutta sehän on niin stressaavaa kuin siitä itselleen tekee.

   Poista
 5. Luovuus on todella kukkinut!
  Hyvää adventinaikaa!

  VastaaPoista
 6. Tosi upeita kortteja olet tehnyt. Hitsi kun mä en enää kehtaa, täällä ei ole kauppoja, mistä saisi askartelutarvikkeita. Ei sit ihme, etten itsekään saa kuin muutaman omatekoisen kortin. Ifolorilta taas tilasin omat kortit omista kuvista. Ihan kivasti onnistuivat, taustapuolella on jouluruno.
  Hyvää 1. Adventin iltaa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen ostanut tarpeet näihin ihan tavallisista marketeista. Tokmannilta olen löytänyt satunnaisia skärppäykseenkin ym. tarkoitettuja koristeellisia/kuviollisia arkkeja. Sellaiset itsetehdyt kuvajututkin ovat kivoja.

   Poista
 7. Minäkin värkkäilen aina ite joulukortit, nyt on osa valmiina ja loput pitäisi vielä tehdä. tänään on syöty ekat joulutortut ja vietetty synttäreitäni.Jouluvaloja on sisällä ja pihalla.
  Oikein mukavaa joulunalusaikaa sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea voitostasi, voitit lämpöiset sukat!

   Poista
  2. Anteeksi, kuinka!?! :-O Ehkä mun on käytävä sun blogissa, jos se palkinto odottaa siellä!! Koskaan sitä ei muista mihinkään osallistuneensa, mutta kurkin sinne. Kiitos! :)

   Poista
 8. Kauniita kortteja! Hyvää joulukuun alkua:)

  VastaaPoista
 9. Ihania kortteja salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥