pelaguu.blogspot.com

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulukortteja 2 (+ arvontamuistutus)

Nyt on tehty lisää jouluisia kortteja. Mullehan kävi nyt vähän höpsösti tämän korttihomman kans, kun lupailin jo aiemmassa postauksessa yhden vapaa valintaisen kortin mukaan arvontapakettiin. Joo, kyllä se lupaus on vielä voimassa, mutta katsomme ensin ne joulumyyjäiset. Kun sinnehän näitä kortteja siis myös olen väsännyt, pääasiallisesti. Ja jos näistä jotain jää yli myyjäisistä, niin sitten niistä jäljelle jääneistä voittaja saa valita yhden. Jokohan se nyt meni oikein?
Ja vielä ehtii osallistua siihen Joulun odotus -paketin arvontaan, tästä näin sinne!! Mene heti, nyt! Ettei tontun töppöset ehi ensin.. ;) 

Suuren suuret pahoitteluni tästä pienestä jouluhässäkässä syntyneestä pikku mokasta.. :) Huomasin myös toisen mokan. Arvonta-aika on ihan päin honkia, höh.. Siis tuossa alkuperäisessä kuvassa olis varmaan pitänyt olla 6.12 klo 24 ja NYT jatkan sen arvonnan 7.12 klo 11 asti. Eli käytännössä, lopetellaan sit aikasemmin tää arvonta! Näin taas tälläkertaa! Pahoittelut! :)

Tässä lisää vaihtoehtoja valittavaksi ja myytäväksi menossa olevia. Muita kortteja ei nyt vielä olekaan. Jahka niitä vielä valmistuu, niin kerron toki! :)
Niin, sinäkin voit ostaa minulta näitä joulukortteja, sekä myöskin muita juhliisi sopivia kortteja, teen rajojeni ja materiaalieni mukaan tilauksestakin. Niistä toisista eri juhliin sopivista korteista kerron sitten myöhemmin lisää.

Hinta kortille on 4€/kpl (+postit)! Mut ensin sinne joulumyyjäisiin!!Jatkan tohisemista jouluvalmistelujen kanssa ! !

MOOOIIIII ! ! ! ! ! Pelaguu :)

8 kommenttia:

 1. Tosi kauniita kortteja.♥ Olen ollut tosi laiskana nuitten askartelujen kans:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos! Nyt oli pakko jotain yrittää väsätä kun ne myyjäiset kopistelee nurkan takana! :)

   Poista
 2. Sullapa onkin pikkuinen korttitehdas, kun noin paljon olet jo askarrellut. Hyvä sinä. Luulen olevani jo arvonnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkistan ootko. Joo, joka päivä vähintään kolme iltasin lisää. Huh!

   Poista
 3. Voi, miten kauniita joulukortteja olet jaksanut askarrella. Minä teen yleensä yhden mallin ja monistan sen. Siten jokainen saa samanlaisen kortin. En mitenkään jaksaisi keksiä jokaiselle omaa tai tehdä lukuisia erilaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on myös hyvä vaihtoehto. Näitä korttia tehessä en ole erityisesti aatellu ketään henkilöä. Myyjäisiin tein. Yhtään ei menny.. Ja materiaalia on sillai ettei oikein ois voinukaan tehä kahta samanlaista! ;)

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥