pelaguu.blogspot.com

tiistai 4. kesäkuuta 2013

Sateen jälkeen..

Sateen jälkeen luonto on vihreimmillään. Sateen jälkeen se on raikkaimmillaan, kauneimmillaan. Sateessa on helpompi hengittää, luonto herää. Sääskeet ja ötökät herää. Sade avaa aisteja, uusia tuoksuja.. Mitä vielä muuta voisi sanoa.

Lupasin, että seuraavan kerran istahan koneelle kun sataa. Eipä siihen kauaa menny. :) Nyt tosin aurinko paistaa ja ukkonen jytyttää, nakkas muutaman sadepisarankin. Eilen illalla saimme ukkoskuuron, jonka myötä sadekuvia tässä. Ehdin jo säikähtää, että kamera meni ihan förmitättömäksi, kun rupes illalla tempuilemaan ja aamullakaan en saanut sitä pelaamaan. Mutta onneksi olikin pattereista kiinni ja kaikki pelaa taas! :) (koputtaa puuta..)


5 kommenttia:

 1. Sateen jälkeen ilma tuoksuu niin hyvälle:)Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 2. Meillä se menee niin, että silloin voi siivota kun sataa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin voi olla hyvällä omalla tunnolla sisällä. Kun on jo koko talven ollu sisällä, niin nyt ei paljon malta koneelle istahtaa kun haluttaa olla ulkona. :)

   Poista
 3. Meillä ei ole satanut aikoihin ja hellettä on piisannut jo useamman päivän eli aika kuivaa on. Kesällä sade tosiaan virkistää ja sen jälkeen on aivan ihana tuoksu. Tämän helteen aikana on kotisiivoukset jääneet tekemättä, joten kunhan sade tulee, alkaa imuri laulamaan.

  VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥