pelaguu.blogspot.com

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Nähdään Särkällä! - Hox!! Uusi päivä!

Tulin vielä muistuttelemaan teitä huomisesta tapaamisesta. Huomenna met sitten nähdään puutarhabloggaajien tapaamisessa. Päivähän sitten muuttui ja uusi päivä on se torstai 13.6 klo 11-. Muutin myös päivän sivupalkkiin ja poistin kuvan, koska siinä on väärä päivä. Mutta edelleen kaikki muu on samaa. Olen lähettänyt myös s.postit kaikille tähän mennessä ilmoittautuneille uudesta päivästä, toivottavasti kaikki ovat ne saaneet!

to 13.6.2013 klo 11-
Päivän ohjelma:
klo 11 Saapuminen ja kokoontuminen Särkän Perennataimistolle (Valtatie 925, 92210 ARKKUKARI, (Raahe)
Aikaa vierailuun taimistolla on varattu n. 3h. Joka sisältää esittelykierroksen ja taimishoppailua.

Kaikki jotka haluavat jatkaa matkaansa..

(n. Klo 15 Matka jatkuu Kokkolaan (n. 20km keskustasta pohjoiseen) , Pionin puutarhaan, kaikki jotka haluavat voivat jatkaa matkaansa siis yhden puutarhabloggaajan luo Pionille.)

Täältä sitä jo tullaan -
Nähdään siis Särkällä!


6 kommenttia:

 1. Oikein antoisaa ja idearikasta päivää teille kaikille jotka menette Särkälle! Viekää multa terveisiä...:)

  VastaaPoista
 2. OI, Te olitte siellä! Meillä hajosi auto, enkä löytänyt sähköpostistani päivänmuutosta,joten mielenkiinnolla jälkikäteen katselen, mitä kaikkea sieltä löysitte ynnä Pionin puutarhasta. Tiiätkö, näin uutena nettietsijänä en löydä nimellä Pelakuu millään blogiasi. EN Tiedä miten en osaa sitä etsiä tuolla nimellä. Mutta kaikkea hyvää sinulle.
  T. Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, laitoin kyllä kaikille s.postin, se nyt ei sitten ilmeisesti tavoittanut kaikkia ja tuurillani katosi bittitaivaaseen.. Tästä nyt on ollut puolesta ja vastaan, että on ollut hyvin tietoa asiasta sekä huonosti. Tällehän ei voi mitään. Otamme oppia tästä. Näin tälläkertaa ja toisen järjestämänä ehkä joku toinen kerta. Korostan sitä vielä että tälläinen tapaaminen on mahdollisuus järjestää kenen vain, kuka vain voi sen järkätä, eikä se nyt vaadi kuin vähän aivotyötä ja vaivaa ottaa yhteyttä tapaamispaikkaan. Tämä perjantai on ollut mahdollista järjestää ja pitää jollain muulla siellä Särkällä. Siellä vain oli niin kovin täyttä jo tapaamiskalenterissa, että ei voi kaikille saada päiviä sopimaan. Ja sanotaanko nyt vaikka sitten niin, että valtio teki mulle nämä tepposet ja teki elämästä melko hankalaa ja het saavat siitä vielä kuullaakin vaikka se nyt mitään vaikuttais. Ja valtiolla tarkoitan TE-toimistoa. Eikä siitä nyt sen enempiä, asia ei ole vakava. Sotki se kuiten tarpeeksi minun elämää.

   Siinä nimessä on pieni "twisti", Pelaguu G:llä. Seku vasiten laitoin.. Se vois olla myös Q:lla. Se ei ole sitä, ettenkö osaisi sitä kirjoittaa oikein, vaikka sitäkin vikkaa varmasti on.

   Poista
 3. Voih, mäkin putosin kelkasta, kun en hoksannut lukea blogia... Toivottavasti oli hyvä reissu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voine mittään, paremmalla onnella ensikerralla! :)

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥