pelaguu.blogspot.com

torstai 10. tammikuuta 2013

Pöllöilyä! - Huhuu..

Olisihan tuota kaikenlaista asiaa ja pohtii, että minkä jutun laittais ensin vai laittaisko kaikki yhessä! :) Siinäpä vasta pulma, ihan ekaks aijoin kuitenkin pöllöillä. Lissää pöllöjä mulle kiitos! Yhdestä sellaisesta, entisaikaisesta, hammastikkupurkki pöllöstä haaveilen. Mutta ei voi kuitenkaan sanoa, että olen ihan täysin sekaisin pöllöistä. Ehkä asteikolla 1-10.. ehkä olisiko 5?! :)

Suuren Käsityön nettisivuilla hullaannuttiin pöllöistä 27.12. Varmasti juttu löytyy myös lehdestä. Pöllöt ja eläinaiheet näyttävät olevan nyt muutenkin sisustuksessakin aika pop! Kovin paljoa ainakaan en muodin mukana kulje, mutta kylläpä niitä minultakin pöllöjä löytyy. En sanoisi että on hullaannuttu, mutta pöllöjä kaikki tyyni! Myös uusimmassa GlorianKoti -lehdessä näytti olevan aika paljon eläinaiheilla sisustettu.

Tiimarissakin näin pöllötyynyn alkuviikosta.. Jätin hyllylle, ei lennähtänyt se pöllö meille.

Pöllöjä kaulassa. Näistä tuosta vasemmanpuoleisesta voisin vaikka luopuakin. Oikean puoleista pöllöstä pidän enemmän. Kaunis villapaitojen kanssa.
 Juttu kokonaisuudessaan:
http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/suuri_kasityo/ompelu/hullaannu_sinakin_polloista

6 kommenttia:

 1. Ilmekästä 'Pöllöilyä'...!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, ja tervetuloa! Tällä kommentilla osallistut myös meneillään olevaan arvontaan. :)

   Poista
 3. Ei pöllömpää, sanoisin!
  Blogissani on sinulle jotakin!
  http://elamaajaelamyksia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! :)

   Kiitos, luulin, että siemeniä se mulle tarjoaa, voin toki ottaa niitäkin. ;) Mutta tovin selattuani, löysin sen mikä pitikin, ja otan tämän ilolla vastaan! Aikamoinen tehtävä edes, mutta suoritan sen kunnialla, yritän ainakin. :)

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥