pelaguu.blogspot.com

tiistai 18. joulukuuta 2012

18. luukku Heijastimet heilumaan

Mitä kummaa lumessa? Nämä jäljet meitä eilen ihmetytti lumessa, takapihalla. Meidän koira asustelee (lähinnä käy tarpeillaan) takapihalla ja sinne on ilmeisesti yön tai päivän aikana ilmestynyt jokin erikoinen raahausjälki. Ja melko monesti muinakin vuosina on katsottu takapihan jälkiä, että monenlaista elukkaa siellä liikkuu. Jos ei ole poro, niin sitten on jänis tai orava tai irtokoira. Mutta jotku jälet niin kummastuttaa. Mutta olisiko teistä viisaamista apua. Mikä, raahausjälkeä muistuttava tai paksuhäntäinen otus tästä on kulkenut? Tuskin täällä majavia on. = O Olisiko sitten kärppä tai vastaava tai ketulla on roikkunut häntä.. tai se koira on ajattanut sitä kettua ja saanut sen hännän nolostumaan. :)

Aamuhämärissä. Vasemmalla ihmisen jäljet (eivät liity tapahtuneeseen), siitä oikealle, muiden jälkien keskellä, ovat sen irtokoiran jäljet ja aivan täällä kuvassa oikealla on tämä jälki joka meitä kummastuttaa. Meijän koira ei pääse tuonne asti. Ja tämä raahausjälkeä muistuttava jälki jatkui ojan yli, mutta kapeampana. Mikä ihmeen sopuli tai hiiri/myyrä invaasio meille on muuttanut? Kääksis!


Ja erityisen tärkeää minusta on tämä asia! Ja näitä ei ole koskaan liikaa, ei ikuna! Niitä näkee hyvin vähän.

Muista heijastimet! =)2 kommenttia:

  1. Voi kuinka söpö kelkkailija ! Tien päällä sitä autoillessa huomaa noiden heijastinten välkkyyden, ovat kyllä parhain henkivakuutus jonka voi ottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat tärkeitä! Lenkkien loppumatkasta yleensä käy aina näin! :)

      Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥