pelaguu.blogspot.com

torstai 25. lokakuuta 2012

Huomionarvoisia blogeja

Päätin kirjata nyt ylös hieman mitä ihania, inspiroivia ja kutkuttavia blogeja olen blogauksen alkumatkallani löytänyt tai bongannut. Valitsen niistä muutaman, mielestäni sellaisia mitä on mukava seurata ja kuulumisia lukea.. Ne ovat mielestäni huomionarvoisia. Enkä välttämättä aina lue pelkästään puutarhablogeja. Sisustusjuttuja on kiva lukea, joskus käsitöitä.. ehkä harvemmin niitä. Kommentoihan, jos löysit listasta oman blogisi. :)
Kaksi ensimmäistä ovat kollegoitani, entisiä pihaneuvojia kuten minäkin.

Seuraan kyllä monia puutarhablogeja, mutta erityismaininnan annan Salainen puutarha -blogille. Ihastelen puutarhurin tapaa ja ahkeruutta tehdä työtä ja harrastaa puutarhurointia. Täsmällisyys ja paljon erilaisia lajikkeita. On ollut ilo ja mukava tutustua tähän blogiin, blogaajaan ja hänen puutarhaan.

Piha maalla - on toinen mainitsemistani kollegoista. Blogilla on hyvin oivallettu nimi, mistä pidän. Vielä kun olisin saanut tavata tämän blogin pitäjän, olisin iloinen. :)

Hannalaa - seuraan myös ahkerasti kun kiireiltäni ehdin. :) Tässäkään kohtaa en osaa sanoiksi pukea asiaa, mutta pidän tavasta kirjoittaa. Ja huomata elämän pieniä asioita.

Moderni mummola - on aivan uusi löytö. Blogi - jossa kirjoittajana on sisustustoimittaja, joka kirjoittaa sisustusaiheisiajuttuja eri lehtiin. Aivan ihastuttava tapa tehdä blogia. Lehti, jossa on vain kuvia. Tätä suosittelen ja kannattaa katsoa!

Suosittelen myös Lumikarpalo -blogia, jos runot kiinnostavat. Tämä on myös uusi löytö ja aijon perehtyä paremmin. Runoblogi, kiva keksintö myös. Runoja kirjoitin aikoinaan itsekin paljon, yksi tapa ilmaista itseään ja purkaa tuntojaan. Ja jos kirjablogit kiinnostavat yhtään, tämä johdattelee myös sinne.

Myria products - Aatsinki  Myönnän, en ole paremmin ehtinyt perehtyä blogiin. Mutta tiedän projektin ja olen perehtynyt siihen. Eikä tämä ole varsinaisesti blogi, miksi tätä kutsuisin..  Tämä kertoo paikkakuntamme ahkerista poromiehistä, lapin cowboyseista, Aatsinkin veljeksistä. Heidän työstään, perheestä, elämästä erämaassa. Karuissa olosuhteissa, USA:n Suomen suurlähettilään Bruce Oreckin tytär, kuvaa aitoa lapin elämää. Projektissa on tehty elokuva, joka saa ensi-iltansa ensivuoden puolella. Täytyy myöntää, että tässä kohtaa vedän vähän kotiinpäin. :)

Ja vaikka kaikki lukemani blogit eivät päässeet tähän, ovat ne kaikki silti yhtä ihania! :)

+ vielä näin jälkikäteen oli extrana lisättävä Marjukan blogi  Arjen iloja etsimässä. Tässä on jotain mihin pyrkiä. Varsinkin tuossa kuvien ottamisessa.. Tässä on taito tehdä blogia.

8 kommenttia:

 1. En tiiä oonko mä ansainnu tämmöstä kunniaa, mut lämmin kiitos joka tapauksessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä ole vaatimaton, olet saanut aiemminkin tunnustuksia. Sinun blogia on mukava lukea! :)

   Poista
 2. Voi kiitos! Ihanasti sanottu! Silloin kun aloitin ekaa blogia tekemään vuosia sitten, oli se aikamoista räpellystä ;D Valokuvauksesta on taas tullut harrastus, jossa näköjään pystyy kehittymään, edelleen.

  Tuosta kuvan häviämisestä en osaa muuta vinkkiä sanoa, että kurkkaa omaan bloggerin profiiliin ja katso, onko kuva siellä. Pääset sinne esim. bloggeriin kirjautuneena sivun oikeasta yläkulmasta ja sieltä muokkaa profiilia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oispa kiva nähä se ihan ihka ensimmäinen blogisi. Sitten tietäisi kuinka huono itse on ja mihin todellisuudessa olisi mahdollisuudet pyrkiä.

   Poista
 3. Kiitos! Olen otettu =).
  Olen ollut viimeajat tosi hiljainen blogien suhteen. Tässä on niin monenlaista. Mutta pihakin nukkuu jo taas...

  VastaaPoista
 4. *Punastuttaa ja ilostuttaa* kauniit sanasi :) En oikein pidä itseäni minkäänlaisena kirjoittajana kun tuo lukihäiriökin vaanii taustalla, mutta kun löytää täältä netin maailmasta saman henkisiä kavereita niin ehkä se virheiden tekemisen pelko on siihen iloon verrattuna pieni murhe. Ja juu, ne pienet ilot on usein niitä suurempia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, varmasti itselläkin on melko paljon kirjotusvirheitä. Aina ei ole äidinkieli ollut vahvuus, mutta kirjoittaminen kyllä muuten (en liiaksi kehu, kun heti näkyy kaikki kamalat virheet.) :) Vaikka tuolla on se kirjoituksen tarkistus, niin ei sekään mielestäni aina näytä oikein. Tai sitten kun jos kirjoittaa murteella, kuten ehkä yritän joskus näihin saada edes lappilaista sävyä, niin voi olla ettei ymmärräkään kaikkia sanoja.

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥