pelaguu.blogspot.com

maanantai 5. marraskuuta 2012

Asetelmia ristäisiin

Aika tummanpuhuvia näistä nyt ehkä tuli. Nämä eivät ole harjoituskappaleita. Tein suoraan vain, että tulee mitä tulee. Kuitenkin olimme perheen kesken ja pienellä porukkalla, niin ei ollut niin justiin. Mutta minut tuntien.. työn pitää olla lähes täydellistä ja virheitä ei sallita. No joo.. :) Kuvista huomaa hyvin helposti epäkohdat ja huomaan niitä itsekin. Ristiäiset vietettiin kivoissa merkeissä ja asetelmat saivat kehuja.

Perheen toiveena oli vain että ei mitään kovin tuoksuvaa. Ja kasteessa nimen sai poika, joten jotain sinisävyistä ja luonnosta paljon vihreää, mitä on käytännössä koko pohja. Ja kotikoivua, mikä oli melko kinkkistä asetelmissa käytettäväksi, testattuani tiesin senkin nyt. Mutta ihan hirveästi se ei röpsähtänyt tai mennyt kurtuiseksi, mitä pelkäsin. Säilyi hyvänä loppuun saakka.

Nyt vain opettelen sitten sen kuvan pienennyshomman, ettei mene liikaa kuvatilaa.

Tästä olikin näköjään vain tältä yhdeltä sivulta kuvia. Toisella, eli nyt tuolla taka-puolella, käytin myös sisal-kuitua. Kauttaaltaan näissä on paljon luonnon materiaaleja. Risuja, mustikanvarpua, puolukkaa, käpyjä.. + kukat.

Tämä tuli lopulta kastepöytään. Oli matalampi kuin toinen ja sopi siten paremmin. Kamerassa vaan ei huomaa kuinka suttuinen kuva oikeasti on ja nyt tästä ei sitten ole parempaa kuvaa.
Hitusen parempi kuva väreistä, salamalla.
 


Rauhaa ja rakkautta perheelle sekä kummipojallemme.

Ja suureksi harmikseni joudun toteamaan, että tulevana viikonloppuna oleville ELMA-messuille en pääse. Olisi ollut niin kiva käydä siellä ja kertoa teille tänne messujen kuulumisia ja antia. Toivottavasti joku muu kävisi, niin saisin edes kuulumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥