pelaguu.blogspot.com

lauantai 12. toukokuuta 2012

Jotain puutarhastakin - Projekti kasvihuone

Jotain puutarhastakin.
Olen suunnitellut tässä takapihalle uutta ilmettä tulevaksi kesäksi ja se sai nyt täydennystä. Kasvihuoneen!!
On kulunut melkein kuukausi kun istutin miljoonakellon ja päärynämelonin taimet. Ja kyllä nyt näyttää että ovat kasvaneet, mutta hitaasti..
Paljoa ei voi vielä puutarhasta päivittää, kun kinoksia on vielä kovasti takapihalla. Onhan se vähän turhauttavaa odottaa, kun suomen kesä on muutenkin niin lyhyt ja nyt se kyllä lyhenee entisestään, kun kesä antaa odottaa. En siis ole päässyt vielä myllämään puutarhaani, takapihalle. Toisaalta tiedän mikä siellä ensimmäisenä odottaa, koiran kakkojen siivous talven jäljiltä.
Etupihaa sen sijaan pääsi jo vähän rapsuttelemaan. Yleensäkin tahtoo olla, että takapihalta sulaa lumet meillä hitaammin ja siellä on yleensä paljonkin sitä lunta.
Toivotaan, että kesä jatkuu sitten toisesta päästä ja saisimme nauttia ihanasta ja lämpimästä kesästä.
Niin ja ensi viikolla, sunnutaina olenkin sitten ToukoTöminöissä Kylä- ja Nuorisoseurantalolla Kostamossa. Tervetuloa!

Miljoonakellot.

Takapiha ja takapihan koira. Kovin on vielä ankeaa.

Kasvihuone. Näyttää kovin rujolta.  Mutta hyvä siitä vielä tulee! :)

2 kommenttia:

  1. No ohhoh, onpa siellä tosiaan kunnon kinokset! Meillä on nyt parin päivän aikana nurmikko vihertynyt, ei mene enää kuin viikko kun pääsee jo leikkurilla ajeleen. :) Koitetaan puhallella lmpimiä ilmoja teidänki suuntaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän takapihalla yleensä on, mutta tämä nyt jo jotain aivan omituista. Käytiin kotikonnuilla viikonlopun aikana ja siellä pellot on jo melkein sulat ja kyllä alkaa olla metsissä pälviä. Ei muutakuin lapio käteen ja lunta hajottelemaan, sulais nopeammin. Mutta viime yönäkin oli -4 astetta pakkasta, hanki on takapihalla, että ehkä vasta illalla pääsis hajottelemaan.

      Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥