pelaguu.blogspot.com

tiistai 1. toukokuuta 2018

Arvonta on päättynyt! Voittajat ovat..

Hyvää Vapun päivää kaikille! Suoritin tuossa blogini 6-vuotissynttäriarvonnan mieheni ja koirani kanssa. Mieheni toimi onnettarena ja koiramme Roosa 9v virallisena valvojana. Alla kuvia arvontatilanteesta. Toimitin arvonnan ihan perinteisin menetelmin, leikkasin kommentit kulhoon ja mieheni sekoiteltuaan katsomatta kulhoon lokkasi kulhosta yhden. Yritin saada vielä kuvia niin, että Roosakin ois ollu kuvissa mukana, mutta hänellä on kiire ulos takapihalle kun kevätaurinko paistaa niin lämpimästi, niin lopulta kun hän tuli sitten vielä arvontakulhon ääreen, niin kappas hän nappasi vielä yhden lapun hampaillaan kulhosta ja saatiin vielä yksi voittaja lisää, jolle lähtee jokin muu mukava pikku palkinto myöhemmin! Ja ps. me ei olla opetettu meijän koiraa mihinkään tuollaiseen, oli yllätys meillekin, eikä mitenkään suunniteltu juttu, kun lappu nousi virallisen arvonnan jälkeen vielä, niin kyllähän tämä toinenkin voittaja piti palkita, kun näin hauskasti kävi. :D


Virallinen valvoja - Roosa 9v




Ensin arvotaan se ensimmäinen "oikea" voittaja.. 
(kuvassa minun käsi, ei mieheni.. :D)




" Sitten täytyy vielä hämmentää, kun kokoajan pitää olla jonaki apuna, ettei ulos pääse, 
niin arvotaan sitten vielä toinenkin voittaja. " Tuumii Roosa. :)



Ja tädää sieltä nousi vielä yksi arpalipuke ja kommentti ihan omin hampain..





 Ja voittajat ovat..... :




Blogini 6-vuotisarvonnan koko pääpalkinnon voittaja on... tätättärättäätää....

Birgit Bikken piltuusta !!


Ja toisen pienemmän lohdutuspalkinnon saa...:

Enkulin käsityöt


* *

ONNEA! ONNEA!



Birgit Bikken piltuusta valitsi itselleen Unissakävelijä -kirjan, joten se lähteepi postiin + tietysti villasukat, suklaata, servettejä ja patavahti. Enkuli saa myöhemmin valittavan lohdutuspalkinnon.

Huhhei, meillä oli myös viime sunnuntaina NOSH-kutsut. Järjestin monen vuoden tauon jälkeen pitkästä aikaa kotikutsut, olipa vain onnistuneet ja mukavat kutsut. Tässä makupala sieltäkin. Vietimme kutsuja Vapputunnelmissa - simaa ja munkkeja. NOSHilla on tosi ihania vaatteita. Mukavasti tuli tilauksia ja itsekin tilasin. :) Onnea vielä voittajille, olen heihin yhteydessä ja kiitos kaikille osallistujille ja  hauskaa vappua!



Terveisin, pelaguu

12 kommenttia:

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥