pelaguu.blogspot.com

tiistai 15. toukokuuta 2018

Sinivalkoista

Huhhei, talvi on vaihtunut keväästä jo kohta kesäksi! Aivan silmänräpäyksessä aika on mennyt, ei madellut. Lehti on puussa hiirenkorvalla. Nurmikko näyttää selviytyneen ilman myyrien tuhoja, ei yhtään onkalon onkaloa. Tulppaanit sun muut sipulikukat näyttävät nousevan pikkuhiljaa. Kesä on todella pian meilläkin! Helteet ovat hellineet tämän viikon ja kuluneen viikonlopun ja se saikin kesän tulon oikein hörähtämään meillä täällä Lapissakin. Viime vuonna tähän aikaan oli täysi talvi, kun katsoin viime vuoden postauksia.

Minä tuossa kattelin ja toki koko alkuvuoden on ollu mielessä, että sain alkuvuodesta Sinivalkoista -haasteen. Haasteeseen minut haastoi Salaisen puutarhan Teija ja Satupuutarhan Satu, kiitos vain ja pahoittelut, että nyt vasta tartun haasteeseen, tää on kyllä onnettoman myöhään.. :(  Kiireet jatkuu, pitäis mennä ulos haravoimaan ja puutarhaa mullostamaan, mutta ulkona on sellainen paahde, vaikkei aurinko paistakaan, ettei sovi mulle, on mukava kun on lämmin, mutta se on sellainen hiostava ja painostava ilma, joka ei tunnu niin kivalta, mutta nyt on hetki aikaa istahtaa tässä koneen ääreen ja vähän kaivaa arkistojen kätköjä.

Ja tällaiset ovat haasteen säännöt:

  1. Kerro postauksessasi, kuka haasteen aloitti (Tiiu/Puutarhahetki-blogista)
  2. Tee postaus, jossa sininen ja valkoinen ovat pääroolissa
  3. Haasta kolme tai useampi blogiystäväsi mukaan
  4. Käy kirjoittamassa postauksesi www-osoite Puutarhahetki-Suurien unelmien puutarha -blogin Sinivalkoista-haaste -postauksen kommenttikenttään


"Haasteen tarkoituksena on juhlistaa Suomi100-juhlavuotta sinivalkoisin kuvin/postauksin. Kuvien ei ole pakko olla kukista ja puutarhasta, vaan kaikki kauniiksi ajattelemasi sinivalkoinen käy."


Viime vuoden kesäkukka-asetelma.







Tämä taitaa olla viime keväältä. Tänä keväänä en ole vielä päässyt näkemään Nissinjärveä vapaana jäistä. Viimeksi kun ajelimme siitä ohi, n. kaksi viikkoa sitten, järvi oli vielä jäässä eikä ollut joutsenia.







Tähän kuvaan kyllä tiivistyy Suomen kesä. <3
Jätin nyt talvikuvat vähemmälle ja muistellen kesää enemmin..




Lopuksi vielä vanha kuva, (uutta kymmen vuotiskuvaa odotellessa), meijän huomenna 10-vuotta täyttävästä cairnterrieri Roosastamme.


En tällä kertaa haasta ketään. Kaunista kesää kaikille! Palajan asiaan kun on taas asiaa. 

<3:llä Pelaguu

3 kommenttia:

  1. Mukavan erilaisia sinivalkoisia kuvia kuin omani olivat :) Kiva kun otit haasteen vastaan!

    VastaaPoista
  2. Parempi myöhään ku ei millonkaan 😉 mä oon ollu laiska lukemaan blogeja taas. Konetta ei paljo vihti aukasta ku on tuo toinen käsi pois pelistä ja kännykällä ei oo kiva lukee 😅
    Kivoja kuvia löysit haasteeseen. 😊

    VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥