pelaguu.blogspot.com

tiistai 4. huhtikuuta 2017

Arvonta suoritettu ja voittaja on..

Nyt on blogini 5-vuotis synttärien kunniaksi järjestämäni arvontakin sitten suoritettu ja voittajat lokattu. Onnettarena toimi mieheni, kiitos hälle avusta ja virallisena valvojana toimi meijän kohta 9 v. koiramme Roosa!
Tein ihan vanhan aikaisen leikkaa, sekoita ja nosta arvonnan. Tulostin ensin kaikki kommentit arvontapostauksesta ja sitten luin vielä kertaalleen läpi kaikki kommentit ja leikkelin ne arpalippusiksi ja niille kaksi arpalippua, jotka olivat kommentoineet, että kaksi arpaa ja linkittäneet kuvan omaan blogiin. Sitten laitettiin kaikki kommenttilappuset yhteen kulhoon ja mies nosti sieltä ensin "pääpalkinnon" voittajan (eli villasukkapaketti) ja sen jälkeen vielä arvottiin toinen palkinto (eli kynttilä ja poron papanat). Jään vielä mitettimään, kun haluaisin antaa extrapalkinnonkin, kommentille jonka kesäkukkaistutuksen toteuttaisin ensi kesänä tai jonka ehdotus jäi erityisesti mieleeni, mutta itseasiassa toinen näistä alkuperäisistä voittajaksi arvotuista kommenteista on se, joka olisi saanut extrapalkinnon niin käyn vielä myöhemmin läpi, että saako vielä joku extrapalkinnon.

Paljon tuli hyviä vastauksia ja toteutuskelpoisia ideoita! Paljon myös sellaisia uusiakin kasveja, joista en ole kuullut tai sellaisia joissa voisin haastaa itseni. Ahkeraliisaa ja perinteisiä kukkia ehdotettiin paljon, minulla vaan tahtoo olla, että en saa ahkeraliisastakaan kunnolla tuuheaa, lannoitan, mutta istutuksessa varmaan vikaa. Kerran vein mummilleni äitienpäiväksi hortensan, istutin sen eri ruukkuun, hortensa kuoli, mummini sanoi että oli vääränlainen ruukku, pieni se ei kyllä ollut.. 

Kiitos kaikista kommenteista ja osallistumisesta arvontaan. Osallistumiskommentteja tuli yhteensä 27, joista osalla siis kaksi arpaa.


Ja sitten niihin voittajiin... Tättärättätäää!!!! Paljon onnea..

"Pääpalkinnon" voittaja on..
Navettapiika ja

toisen palkinnon saa Tuulikki
Paljon onnea vielä voittajille!

Olen laittanut voittajille sähköpostia.

14 kommenttia:

 1. Onnea voittajille! Molemmat ovat kyllä ihan huisin hyviä viherpeukaloita :)
  Mulla ei yhtään kukkaa tullut mieleen, joten odotan innolla mitä laitat kasvamaan. Mulla on nyt kasvamassa muutama daalia ja 12 gladioluxen mukulaa...Piti ostaa tänään lisää, vaikka ei oikein mahu mihikään ja multakin loppui :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että emilie! Sinä sentään esikasvatat, minä ostan valmiina! Hienoa!

   Poista
 2. Onnea voittajille! Ihan meni oikeisiin osoitteisiin.
  Minäkin odotan postauksia siitä, miten kesäkukkaistutuksesi aikanaan toteutat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, paineita.. Saapa nähdä mitä niistä lopulta tulee..

   Poista
 3. Voi kiitos!!! Mukavaa, ku onni joskus potkii :) ja viälä nua hianot sukakki! Sikäli voitto tuli ihan tarpeesehen, mähän en kuro itte sukkia. Joten välitätkö oikee lämpööset kiitokset äiteelleski :).......ja saappahat o mulla joka päivä käytös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu, välitetään! Minä kun en myöskään kudo mitään, ei ole sitä taitoa minulla.

   Poista
 4. Wautsi, kiitos! Olipa kiva kun voitin kerrankin, ja tuo palkinto on tosi mieluinen lappi-aiheinen. Poronpapanoita, hih varmasti maistuu :D Ja itse tehty kynttiläkin on niin tervetullut mutta jätän sen syksyyn, kynttilähulluus alkaa aina tuossa syyskuussa ;D

  Ihana oli arvonta, ja se kun sai jotenkin osallistua mielipiteineen, aivan mahtava, kiitos sinulle ja mukavaa bloggailua tästä eteenkin päin sinulle, kiva on ollut lukea postauksiasi viimeisen kahden vuoden aikana kun olen täällä blogimaailmassa mukana ollut.
  Mukavaa viikkoa, jään odottelemaan ihanaa palkintoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Nyt olen jo poistittanutkin kaikki arvontapaketit. Jäin vain miettimään että menikö palkinnot oikein ja paketteihin meni oikeat tavarat oikein päin. Toivottavasti. Niin hopulla piti tehdä kun huomenna lähdemme reissuun, ei mitään mistä voisin postata, mutta sinne ne lähti villasukatkin uuteen kotiin.

   Poista
 5. Kerran Lapissa käydessä näimme turistimyymälässä "poron papanoita". Kun tunturin laella hiihtäessä näin samanlaisia niin tiesin heti minkä eläimen jäljiltä ne olivat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Maistoitko hiihtolenkin varrelta löydettyjä? ;) Samojahan ne eivät toki ole, rasia poron papanoita on salmiakkia. Taisin viime vuonnakin etsiä poron papanat karkkeja mutten löytänyt mistään, nyt ne tulivat vastaan kuin tilauksesta. Joskus sitten niinkin.

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥