pelaguu.blogspot.com

perjantai 15. huhtikuuta 2016

Kevättä metsässä..

Jälleen tämä viikko ollaan saatu nauttia kauniista, keväisestäkin auringon paisteesta, kipakkojen yöpakkasten ryydittämänä. No sehän on tienny hankikelejä, ainakin koiralle.. Aivan ihmisen kestävää kantoa ei ole vieläkään tullut, vaikka yli -10 asteen ollut nyt parina yönä. Viikonlopuille ei aina ole nyt sattunut kauneinta säätä, silloin kun retkeilemään pääsisi. Tässä tunnelmia ja kevään etenemistä iltakävelyltä. Pikkuhiljaa luonto herää, ajallaan. Muurahaispesissä käy jo kuhina, ja somessa on levinnyt kuva tässä lähikylällä talviunilta heränneen karhun tassun jäljistä. Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Välillä pitää vilkuilla sivuille, uskaltaako tästä mennä vielä yli.

Pihallakin edetään pikkuhiljaa. Lumia nakeltiin vielä sipulikukkapenkin päälle, kun lupasi kovia yöpakkasia. Muuten olisivat jo lähteneet nuo lumet tuosta, jos ei luontoäidin toimesta, 
niin sitten minun.


Tässä vielä linkki viime vuoden postaukseen, samoilta paikoilta. Tuntuu, että nyt kevät on edennyt vilkkammin.

13 kommenttia:

 1. Upeita kuvia. Siellä on aika paljon lunta vielä. Minäkin tuskailen täällä Itäsuomessa, kun en pääse pihatöihin sitten millään. Maa on aivan jäässä ja luntakin on aikalailla vielä.

  VastaaPoista
 2. Hienot kuvat! Nyt on iso ero pohjoisen ja etelän kelien välillä. Täällä kevätkukat kukkivat ja maa on ollut pitkään täysin lumeton.

  Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Etelän ihmiseltä taas päivittelyä, kuinka paljon siellä on vielä lunta. Tuntuu kuin olisi ikuisuus siitä kun näin lunta :)
  Mukavaa keään odotusta ja kivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Teillä on vielä noin paljon lunta!
  Rapsuttelut koirulille!

  VastaaPoista
 5. Aurinkoisia päiviä on ollut. Siellä Sallassa näyttää kevään eteneminen olevan pidemmällä, mitä täällä Koillismaalla. Perässä tullaan.
  Hangella on päässyt, minne mielii ja minä olen kyllä mielinyt.
  Koirasi näyttää tykkäävän näistäaurinkokeleistä.

  VastaaPoista
 6. Ompas teillä vielä lunta...Suomi on pitkä maa. Ihana koira :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä se kevät tulee sinne pohjoiseenkin kohisten :). Niin suloinen tuo suunnannäyttäjäsi.

  VastaaPoista
 8. Tosi kivoja kuvia. Aika paljon on teillä vielä lunta, keväällä sen huomaa kuinka suuri maa Suomi on. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Ihan uskomatonta katsoa kuvia lumesta =D. Kauniita kuvia lumesta. Meillä täällä kun laskettiin jo vene merelle ja leskenlehdet kukkii täyttä päätä. Jännittävää miten näinkin pienessä maassa on näin suuri ero. Aurinkoista viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 10. Lumet alkavat pikkuhiljaa huveta sielläkin suunnalla. Kevät tulee, joskin hitaasti.

  VastaaPoista
 11. Kyllä tähän aikaan taas huomaa että Suomi on pitkä maa. Meillä viimeiset lumet lähtivät reilu viikko sitten vesisateella:)
  Mutta kohta teilläkin jo piipot pilkistävät kukkapenkistä!

  VastaaPoista
 12. Kiitos kommenteistanne! Kun kevät kunnolla tulee se tulee rytinällä. Jälleen on sen aika kun hieman jälessä tulemme, mutta ei aikaakaan kun saadaan taas jo kiinni. Kevättalvikin on ihanaa aikaa! Ilmat vaihtuivat vesisateeksi. Viikonloppuna hanki kantoi hetken ihmistäkin. Lumet ovat huvenneet jo puoleen ja metsässä on paljon pälviä. Joka päivä tilanne muuttuu ja lumet sulaa päivittäin. Kiitos, rapsutukset menevät koirulle! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥