pelaguu.blogspot.com

maanantai 16. joulukuuta 2013

Jouluhommia ja joulukortti-ikkuna

On 8 yötä jouluun. Joko sinulla on joululahjat hankittu? Minulla on. Ja niitä pitäisi paketoida tällä viikolla ja vielä on yksi lahja viimeistelemättä loppuun, mitenhän ehdin? Siitäkin lahjasta kuulette sitten kun on valmis. Koska täytyy olla tarkkana joulupukin pikku apulaisena, ettei ennen aikoijaan tänne laita mitään hyvin hyvin salaista. ;) Mutta saatte nähdä jotain muuta ensin, mitä olen askarrellut. Viime postauksessa näittekin jo ne tikkaat, jotka olivat saaneet jouluvalot.

Ja nyt kun on taas aikaa kirjoittaa, kirjoitan. ;) Jouluun on siis enää vain hyvä tovi ja jotta ei täällä blogissakaan tulisi nyt niin siitä joulusta höpötettyä kokoajan, niin laitetaan vielä vähän lisää.

Sain anopiltani viime vuonna vanhan ikkunan. Jotain siitä saattoikin olla viime vuonna blogissa. Mutta tänä jouluna ripustin tai ripustan aina sitä muka kun joulukortteja tulee, nauhaan pienillä pyykkipojilla. Jouluisen nauhan ja pykkipojat ostin Tiimarista. Nauhan laitoin kiinni pienillä nauloilla ja tein vielä pikku rusetit niihin. Kortteja on jo tullut enemmän kuin mitä kuvassa yksinäinen orpolainen siinä vain on. Nauha ja kehykset näyttävät heti kivemmiltä mitä enemmän kortteja ripustan nauhaan.


 Vanha tuttu joulupuukin löysi jo paikkansa. Muuta tänä joulunakaan ei ole tarkoitus laittaa kuin joulurisuja maljakkoon ja pari pikku sydäntä siihen roikkumaan.


Koirulilla todettiin eilen inhottava ja koiralle ikävä kutiseva hilseongelma. Tämä talviaika ja kun tämä rotu ei ns. luo sitä karvaa itse vaan on nypittävä, niin se vanha kuollut karvakin siellä nyt sitten varmaan aiheuttaa kutinaa. Olikin siis lähdettävä hilseshampoon ostoon. Koirulla on ollut nyt aika hyvän tovin jo sellaista kutinaa ja itseään kiehnää joka paikkaan, eilen vasta hoksin, että sillä on hilsettä :(. Raukkaparka joutunut kärsimään ku emäntä ei oo tajunnu. No näin meillä. Ajattelimma katsella ja kokeilla ensin itsekseen ennen kuin viemme eläinlääkäriin.

Askartelun täyteistä joulunaikaa!

4 kommenttia:

 1. Kaikki ovat täällä niin ahkeria ja laittavat joulua. Pitäisiköhän tästä työtuolista nousta ja tehdä itsekin jotain sen eteen.
  Kaunis ja kätevä ikkuna. Siihen on helppo rakentaa erilaisia näkymiä riippuen vuodenajasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, on vain mielikuvitus rajana keksiessä aina uutta ja uutta käyttötarkoitusta vanhalle ikkunanpokalle. Huomaan että blogissani ei olekaan ollut muuta kuin joulua, huoh. Muuta ei oikein tähän aikaan hiljaisessa kylässä kaamoksen keskellä keksi.

   Poista
 2. Kaunis vanha ikkunanpoka, siihen onkin kiva laittaa joulukortteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ja ne joulukortitkinhan voi laittaa tähän vaikka miten, mitä ikinä vain keksikään.

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥