pelaguu.blogspot.com

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Arvontaa ja ongelmia bloggerissa..

Onko muilla ilmennyt ongelmaa tuossa sivupalkissa, kun laittaa uuden gadgetin esim. kuvan, tekstin.. kirjoitan siihen myös tekstiä ja yritän julkaista sen, ja kun painaa tallenna, niin se ei julkaise sitä ja näin kai pitäisi tapahtua, että julkaisee sen samalla. Alalaidassa vilahtaa teksti javascpirtistä.. Onko jotenkin kytköksissä Javaan? Yritin myös toisella selaimella, ei auttanut. Javakin pitäis olla kunnossa. Joten nyt kun se ei toimi, laitan tämän Dreams and marsmallowas blogin arvontamainoksen nyt sitten tähän väliaikaisesti. Minulla ei ole siis arvontaa, ainakaan vielä.. ;p Odotan sille sopivaa hetkeä.

Dreams and marshmallows 

blogissa on arvonta su 20.10.2013 23:59 asti!

(arvonnassa oman valinnan mukaan

 S-ryhmän lahjakortti tai lahjakortti H&M:lle)


Lisää ensilumenkuvia eiliseltä, hieman pohjoisempaa, lähempänä Tuntsaa. Kuvat otettu pikapikaa kännykameralla, pahoittelen huonoa kuvanlaatua. :) Meillä ei tässä kirkonkylän tuntumassa ole lunta, kun nousee hieman pohjoisemmas, sieltä löytyi vielä jonkinverran.6 kommenttia:

 1. Lumikuvia, hyrrrr...
  Minulla ei ole ollut ongelmia sivupalkin kanssa, mutta jollain oli viime viikolla. En nyt vain kirveelläkään muista, kenellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, kumpa olisit muistanut. MInäkin muistelin jotain blogia.. mutta taisi olla eri asiasta.

   Poista
 2. Wautsi Wau Wau :)
  Kyllä se näyttää valkealta ja kylmältä ja jouluiselta ja valoisalta ja ja ja.... ;)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on nyt lunta!
  Ja osa kukkasipuleista istuttamatta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä huoli! Mullaki oli vielä gladit maassa ja jäi pihaki osin harvoimatta kun pakkaset tuli päälle, ja ne yllätti tänäkin vuonna. Nyt ne kuitenkin nostin jäisestä maasta, toivottavasti eivät tykänneet kyttyrää.

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥