pelaguu.blogspot.com

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Back to Basics

Olisipa taas saanut niin mahtavia kuvia syysmyrskyn aikaan että. Vesisateessa läpinäkyvään sateenvarjon pintaan helmeili vesipisaroita. Kamera ei tietenkään mukana, koiraa sen sijaan pitää ulkoiluttaa vesisateessakin. Syysmyrsky on ollut siis pari päivää. Tai se taisi tulla tänne lappiin hieman laantuneena, ja vieraili meillä pari päivää, on jo laantunut. Kovasti tuuli ja satoi vettä, ei ennään. Eikä aiheuttanut vahinkoja.

Alkaa maaruskakin olla jo huipussaan. (mielikuvituskuvia :)

Arvonnastakin tuli sitten pikainen. Voittajiksi saatiin ensin ehtineet kommentoijat Pirkko Elämää ja elämyksiä -blogista, Marjukka Arjen pieniä iloja -blogista sekä Silva Kuha. Kiitos, kaikki voittajat on tavoitettu! :)

Ja ehkä nyt hieman annatte anteeksi aloittelijan mokia arvonnasta. Lupaan, että ensi kerralla on luvassa huippu palkintoja ja paljon enemmän aikaa. Tässä vietetään nyt hieman työn täyteisiä viikkoja, joten jos minusta ei paljoa kuulu, älkää huolestuko, viimeistän talviunien jälkeen uudessa iskussa.. Ei vaiskaan, pian olen taas täällä ja vaikka se talvi on hiljaisempaa puutarhurille ja levon aikaa, niin eiköhän sieltäkin saada kuulumisia! ;) Sitä ja muita puutarhakuulumisia odotellessa, soronoo!

Ps. Huomasithan, että nyt voit liittyä lukijakseni alla oikealla olevasta linkistä.
Ja nyt mielestäni pystyy myös anonyymitkin kommentoimaan, aiemmin ei ole sekään ilmeisesti ollut mahdollista.

5 kommenttia:

 1. Kivoja muutoksia olet tehnyt blogiisi nopeasti. Harmaa lautaseinä antaa hyvän pohjan kuville, joiden värit tulee näin esille paremmin. Uudistus näyttää sopivan tyyliisi. Itse otin dynamic näkymän valokuvablogiini mutta siinä mallissa ei kaikki widgetit toimi eli kunhan aikaa on niin alan tuunata uusinta blogiani oman näköiseksi. Copyrightin haluaisin saada näkyviin kun kaikki julkaisemani kuvat ovat omia. Muuten voit varmaan siirtää "lukijat" widgetin myös alapalkkiin niin että sekin tila tulee käytetyksi.

  VastaaPoista
 2. Moikka,
  tulin vastavierailulle ja jäin heti lukijaksi, kivoja ja erilaisia juttuja ja kuvia sinulla täällä.
  Meilläkin on myrskynnyt ja satanut jo koko viikon, yhtenä iltana kun tulin iltavuorosta kotia oli taivas erikoisen punainen ennen myrskyn nousua, en jaksanut pysähtyä kuvaamaan vaikka hienot kuvat siitä olis saanut..

  VastaaPoista
 3. Hei, nähtiinkö me Oulussa puutarhamessuilla keväällä? Silloin oli blogeista puhetta, mutta en löytänyt sun omaasi. Onneksi nyt sen bongasin, Hannalan kautta muistaakseni:)

  VastaaPoista
 4. Hei Pioni. En muista tarkkaan. Muistan sieltä Viannan, mutta en oo kyllä ihan varma, olenko sitten sotkenut vain henkilöitä. :) Kyllä minä siellä ainakin olin, saatettiin vain nähdäkin! :)

  Tervetuloa uudet lukijat!

  VastaaPoista
 5. HOX! HOX!

  Ne jotka eivät ole rekisteröityneet käyttäjiksi, toimi näin!
  Jos haluat kommentoida anonyyminä, poimi alasvetovalikosta 'nimetön'. Pakko ei ole siis rekisteröityä kommentoidaksesi kirjoituksiani.

  VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥