pelaguu.blogspot.com

perjantai 14. syyskuuta 2012

Arvonta - kommentoijien kesken

Hmm, eihän siitä nyt kauaa vielä ole kun aloitin bloggailun ja se varmasti näkyy. Ihan en vielä saa tai ymmärrä sitäkään kun kuvat ja tekstit menee tuossa oikealla päälle. Täytyisi rukata ne jotenkin, mutta mitenkä..

Olen varmaan aiemminkin kertonut, että miten oikeastaan innostuin bloggaamisesta. Aloitin pihaneuvojana Pihakutsut oy:ssä, joskus 2011.. Olin ihan ensimmäisiä pihaneuvojia joukossa.. Nyt kun pihakutsujakaan ei enää ole, niin jää enemmän aikaa tänne, (aivan niinkuin sitä ei olisi muutenkin tai ennenkin ollut). Mutta ehkä jotenkin sitä kautta innostuin taas enemmän puutarhoinnista.. ja siis valmistuinhan puutarhuriksi 2007. Ja osa kollegoistanikin :) bloggaili ja niitä on aina niin mukava lueskella ja katsella ihania kuvia, ja monesti näistä saa vinkkejäkin. Ja luontokuvaus ja luonto yleensä on lähellä sydäntä, on sekin vain jäänyt nyt vähemmälle. Siitä kai se ajatus sitten lähti!

No, tulin tuossa pohtineeksi, että kuinkahan täällä oikeastaan käy väkeä. Ja toki jos jutut eivät ole vielä sitä luokkaa että kehtaisi lukea, niin odotahan vain, vanhetessa paranee. :)

Siispä, kun bloggaajaan, siis minun :), mieltäni niin kovin aina lämmittäisi, jos saisi kommenttia edes johonkin julkaisuun, niin nytpä ajattelin laittaa siihen pientä porkkanaa, tai kokeilen ainakin.

Kommentoi siis jotakin kirjoitustani, siihen kunkin postaukseen liittyvällä aiheella. Eikä ole tarkoitus että kommentoit tätä julkaisua, kommentoi myös jotain muuta. :)
Kolmelle ensimmäiselle kommentoijalle palkinto. Aiempia kommentteja ei oteta huomioon.

Palkintona on siemenpusseja ja mahdollisesti pihakutsuilta jäänyttä tavaraa. Palkinto arvotaan lokakuussa vk:lla 41. Onnea arvontaan!

6 kommenttia:

 1. Palkinto on ainakin niin viettelevä, että ihan pakkohan sitä on kommentoida jo senkin vuoksi ;)
  Olen mä toki täällä blogissasi ennekin vieraillut :) Ja tulen taas!

  Vinks, vinks, jos poistat tuon sanavarmennuksen kommentoinnista niin siitä tulee helpompaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pirkko, sain sähköpostia että olit kommentoinut tänne ja nyt läydä sitä täältä kuitenkaan. Mutta mukava jos palkinto lämmitti mieltä. :)

   Poista
 2. Vastavierailulla :) Saat säädettyä tekstialueen ja sivupalkin koot ulkoasu-asetuksista. Valitse sieltä malli ja mukauta ja sieltä löytyy säädä leveyksiä. Ja sanavarmennuksen saa pois asetukset, tekstit ja mommentit ja näytä sanavahvistus kohtaan ei. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Näin listan blogeista joita seuraat mutta en heti nähnyt toimintoa seuraa tätä blogia. Olisin muuten painanut sellaista nappia. Joskus on itsellekkin varmaan ihan kiva nähdä kuinka moni ihminen tykkää seurata postauksia. Sen tietty näkee myös blogin tilastoista ja sieltä näkee myös mistä kaikista maista on kävijöitä blogissa.

  Itse asun ulkomailla ja päädyin juuri sivuillesi vain hakiessani juttuja puutarhoista. Kasvattelen kaikkea ikkunalaudalla ja nyt on haaveenani pläntti kulman takana olevasta yhteisöpuutahasta, johon olen jonossa. Siellä on onneksi työpajoja ja muuta mitä voi käydä tekemässä vaikka ei olisi vielä omaa pientä maapalasta. Tykkäsin blogisi kuvista ja tulen varmaan katsomaan tänne uudestaankin mitä puuhailet:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos sydäntä lämmittävistä kommenteista. Kuten sanottua opettelen vielä bloggailua, mut eiköhän se tästä. :) Tiedän, että tämä olisi pitänyt laittaa jo tuohon postaukseen, mutta nyt kun periaatteessa sain ne kolme haluamaani komenttia, joudun sulkemaan arvonnan ja teen kuitenkin nyt inventaarion, että mitä tavaraa multa löytyy ja sitten taas nään mitä voi vielä arpoa. Olen tosiaan törmännyt muissakin blogeissa tuohon kommentin sanavarmennukseen ja on mielestäni myös hankala ja itseasiassa en edes tiennyt, että myös blogissani se on. Joten korjaillaanpa asiaa pikimiten!

  VastaaPoista
 5. Kiertelin ja kaartelin ja tupsahdin tänne, kommentoin, norjan kuvat kutsuvia, olen lapin hullu, mutta en ole enää kymmeniin vuosiin siellä käynyt,
  piipahdan uudelleen, olen vasta aloittanut blggerin, on niin uutta,,,

  VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥