pelaguu.blogspot.com

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Viidakko pesuhuoneessa

Otin nyt asiaksi hoitaa ötökät pois kasveista (toivottavasti ei liian myöhään..). Muistan, kun lapsena äiti vei viherkasvit pesuhuoneeseen, virutteli ne vedellä puhtaiksi. Ja pesuhuone muuttui kuin hetkessä viidakoksi niistä monista viherkasveista.

Porkkanat on kylvetty, vielä muutama kesäkukka ja kasvi odottaa istutustaan. Vielä pelkään halla öitä ja jos ei ole kotona aina laittamassa harsoa, on parempi vähän odotella. Silti voin todeta, että kesä on saapunut meillekin! Vielä on ollut viileitä päiviä. Nyt alkaa olla ensimmäiset lämpimät päivät.


Löysin aivan ihanan, inspiroivan ja niin minun näköisen kirjan kirjastosta pari päivää sitten että melkein on pakko saada se itsellekin. Siitä insipiroiduin myös muuttamaan blogini ulkonäköä, joka on tosin vielä työnalla. :)

Miten voikin olla kirja, jota rakastaa niin paljon että, sitä ei malta laskea kädestään ja siihen palaa aina yhä uudelleen ja uudelleen.

Tämä kesä tahtoo olla niin kiireistä aikaa, että ei ehdi blogia päivittää. Mutta jos pyrkisi viikko- tai vähintäänkin kuukausipäivityksiin. :)

Rattoisaa ja lämmintä kesää!


Kuvat: Raija Puukko, Marjo Koivumäki; Sisusta risusta


Maisemia ihailemassa. Sallatunturi.


2 kommenttia:

  1. Ihana kesä sinnekin on saapunut! Joko hyttyset inisee? Täällä jo jonkun verran haittona ovat, vaikka meillä aina sen verran ruukaa tuulla, ettei pahasti pääse haittana olemaan. Mutta tuolla alapihalla ne inisee.

    VastaaPoista
  2. Ei ole kovin paljoa vielä sääskiä, mutta kyllä niitä tulee.

    VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥