pelaguu.blogspot.com

keskiviikko 29. elokuuta 2018

Syksyn tuntua ilmassa - pihani kuulumiset

Olen mieltänyt elokuun aina kesäkuukaudeksi, tänä vuonna se on tuntunut syksyltä jo. Nyt elokuussa on satanut vettä aika paljon. Lähestulkoon koko kesän sateet. Osassa puista näkyy jo ruskan värejä ja pihatatari on alkanut punertumaan myös. 

Puutarhassa on monta keskeneräistä projektia. Tämä kesä oli haastava, varsinkin tälläiselle kastelijalle joka reissaa paljon ja unohtaa kastelut. Aika moni kesäkukka pärjää vähällä kastelulla. Tänä vuonna kesäkukkaistutukset eivät oikein onnistuneet. Kerran sain istuttaa uusiakin kukkia kuihtuneiden tilalle, saisipa pian ostaa jo kanervia niin sais heittää kuihtuneet kukat pois. Ainoastaan nämä petuniat onnistuivat takapihalla ja kesäleimu etupihalla. Kuvissa näkyy takapihan aitaprojekti. Mitä mieltä olet , tuommosta harmaata lauta-aitaa olis tarkoitus laittaa tuohon angervojen taakse. Ehkäpä olen alkanut epäröimään tän projektin kanssa.Epäonnistui mulla tuo ison kukkapenkin uudistuskin, ei vain ehtinyt istuttaa ja kaivaa alkukesästä angervoja ylös. Tai no siinähän kävi niin että otettiin yks angervo kokeeksi pois ja Tuija tilalle mutta ei näyttänyt hyvälle niin se irtiotettu angervo kuoli kun ei ehtinyt kastella. 🙈
Tämmöstä täällä - villipuutarhassa.

4 kommenttia:

 1. Kiva lukea kuulumisiasi. On se joskus pihanlaitto kinkkistä, mut kannattaa istua ja katella rauhassa mikä sopis mihinkin. Jospa se idea ilmaantuisi ja sitten tekemään.
  Niin ei voi mitään, syksy se on tulossa taas :(

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä todella haastava kesä puutarhalle kuumine päivineen. Olen myös unohteleva kastelija kotopihassa ja tänä kesänä sitä olisi tarvinnut paljon enemmän. Kesäkukista sen huomasi.
  Itse tykkään harmaasta lauta-aidasta. Ainakin noiden kuvassaolevien laatikoiden kanssa menee yksiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin, sellainen kesä se oli ja minä niin allekirjoitan tämän. Kiitos! :)

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥