pelaguu.blogspot.com

torstai 15. maaliskuuta 2018

Kisakättä parannellessa..

Hei kaverit! Ollaan oltu rakentamassa, tai no minä eilen ja mieheni koko viikon ja aiemminkin, tänne meille Sallaan, Sallatunturin Keselmäjärven jäälle, tänä viikonloppuna järjestettäviä porokisoja. Se on ollut suuri voimainponnistus kyllä meiltä kaikilta tahoilta, siellä on ollut paljon kaikkea talkooväkeä ja hirvittävän suuri työ siinä on rakentaa koko homma, ei ole ennen tullut ajatelleeksi monissa kisoissa käyneenä, että minkälainen urakka on rakentaa yhdet viikonlopun kestävät porokisat, niin ja siis toki oli siellä muitakin kuin me kahestaan rakentamassa kisoja. Ei ollut tarkoitus tulla mainostamaan vaan mainitsemaan, että missä se meidän kaikki aika on mennyt, mm. näitä järjestellessä. Tarkoitus oli tarttua tässä lähiaikoina haasteisiin, jotka olen saanut, mutta kun on ollut nämä porokisojen järjestelyt ja sitten itselläni on ollut terveysselvityksiä ja paljon käyntejä siellä sun täällä, niin olen pahoillani aikaa ei ole vain riittänyt tänne blogimaailmaan. :( Ja samalla mietin, että vieläköhän mulla on täällä lukijoita.. Ja nyt aattelin, että alanko kirjoittaa jotain muuta tänne blogiin niin viime yönä unet jäi lyhyeen, kun kättä alkoi särkemään vimmatusti, yritän sitä nyt sitten lepuuttaa enkä kirjoita tänne enempää. Se on nimittäin niin kipeä, että voisin ottaa vaikka sen irti, eikun ihan oikeasti, se on aika kipeä. Se meni kipeäksi, kun kannoin eilen tolppia kisapaikalle. :( Kuinkahan monta kertaa päivän aikana kestää/saa laittaa kylmägeeliä samaan käteen? Koputan puuta, ainoa mikä tuntuu turruttavan raastavaa kipua muutamaksi tunniksi. Mikään muu ei tunnu tehoavan. Aikansa ottaa kun heittää pakottamasta.

Jännittää aika tavalla sekin ja kun olen vatsan kautta reakoiva, ja kun menin sitten lupautumaan järjestysmieheksi tapahtumaan, niin se järjestysmieshomma nyt vähän jännittää, siellä on varmaan paljon turisteja ja paljon tuttuja. Olis kiva tietää ootko tulossa kattomaan kisoja? ;)

Olen kirjottanut porokisoista aiemminkin tänne blogiini, laitan tähän joitain mitä löysin aiheesta.

Luoston porokisat 2015

salla.fi sivuilta voit käydä lukemassa lisää Porocup kisoista Sallassa, en löytänyt nyt muuta kuvaa aiheesta sallan nettisivuilta. Kuvaa klikkaamalla pääset salla.fi porokisa sivuille.


6 kommenttia:

 1. Toivotaan että kätesi pian parantuis ja että jaksat olla kisoissa.
  Mukaa pokisaa teille.♥ ♥

  VastaaPoista
 2. Porokisat kuulostaa mielenkiintoisilta. Olisipa kiva päästä joskus katsomaan. Pikaista paranemista kädellesi! Kirjoittelet blogiin sitten, kun ehdit ja kykenet, ei se niin vakavaa ole, vaikka välillä tulisikin pidempiä taukoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Porokisat ja elämä porojen kanssa kuuluu Lappiin ja se on parhautta.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Kisat meni hienosti. Me oltiin osattu ne järjestää ja saatiin kehuja. Eikä minua jännittäny enää kisapaikalla yhtään, hienosti suoriuduin ekasta järjestyksenvalvoja tehtävästäni. :)

   Poista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥