pelaguu.blogspot.com

keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Hyvää pääsiäisenaikaa!

Porokisat ovat onnistuneesti ohi täällä meillä Sallassa. Kiireet vain jatkuvat, se on ihan kiva. Toivoisin pääseväni vielä tälle talvelle kelkkailemaankin, retkelle toisin sanoen, me ei oo tänä talvena käyty yhessä kelkkailemassa ollenkaan, eikä retkeilty juuri muutenkaan. :( No säästyypähän luonto, kun ei yks kelkka pärise..

Nyt jo vietetään kuitenkin pääsiäisen aikaa, kellot on siirretty kesäaikaan. Palmusunnuntaina kävi yksi virpoja duo, tätin tyttöset, ei muita. Ei meillä yleensä käy muita.

Ihmettelitkö kuvaa tässä postauksessa, 
missä on ruukun kukat? Selitys seuraavassa. Jokin aika sitten istutin ruukkuun Lidlistä ostamani narssissin sipulit (alla kuvassa), oon jo aika hyvän tovin oottanu varmaan pari viikkoa eikä vieläkään oo tapahtunut mitään. Ostitko sinä? Onko lähenyt kasvamaam? Mukana tuli ruukku, multaa ja oliko 4 valkoisen narsissin sipulia. Toki minulla meni aikaa ennen kuin ehdin istuttaa ne, taisivat sipulit kuoleua. Pienet alut on. En meinannut ostaa muuta narsissia nyt mutta saa nähdä miten käy, kun pitäisi kai ne sitten ehtiä istuttaakin. Toivon että tulee kiva pääsiäinen meille kaikille!


Ps: rupesin kattomaan vanhoja postauksiani että kun kohta pitäis olla minun blogini syntymäpäivät, niin ihan sattumalta, ne ovat tänään!!! :D Tarkoitus on ollut järjestää arpajaiset, mutta mutta ehkäpä vielä tässä tulee senkin aika, kuka tietää, aika näyttää, palkinnot ovat valmiina jo odottamassa. ;) Blogini täyttää tänään 6 vuotta! Se on kouluun lähtö iässä jo. :D

♥:llä Pelaguu

19 kommenttia:

 1. Oi, onnea blogille! Mielen Lumossakin oli 8-vuotissynttärit helmikuussa, mutta äidin hautajaisjärjestelyjen ja suruajan vuoksi ohitin synttäriarvonnan tänä vuonna.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut täältäkin! Minunkin blogini täytti helmikuussa 8-vuotta. Hyvää jatkoa blogille ja kivaa pääsiäisenaikaa!

  VastaaPoista
 3. Onnea 6-vuotiaalle blogille! Siitä on hyvä jatkaa. Rauhallista pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 4. Onnea ja pitkää ikää blogillesi ja kaunista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Reippaassa eskari-iässä on blogisi, onnea sille ja hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Onnea blogille ja ihanaa pääsiäistä! <3

  VastaaPoista
 7. Onnea blogille! Lidlistä olen ostanut niitä pieniä kasvihuoneita siemenineen ja hyvin ovat itäneet. :) Mukavaa pääsiäisen aikaa! Blogissani on pieni haaste-Tervetuloa mukaan! ;) http://touhoosi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Hyvää pääsiäistä! ja onnea blogille!

  VastaaPoista
 9. Onnia plokille ja mukavaa pääsiäästä!

  VastaaPoista
 10. Onnittelut ihanalle blogillesi! <3 Noista Lidlin narsisseista en tiedä, mutta minun joulunarsissini ovat kasvaneet todella hitaasti. Yksi niistä on kasvattanut melko pitkän varren, mutta loput ovat muutaman sentin mittaisia. Kukista ei ole tietoakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla että ihan ihana on tää mun räpöstysblogini. :) Täytyy vielä seurailla narskuja lähtevätkö kasvuun.

   Poista
 11. Kiitos kaikille muillekin onnitteluista! Olen tässä suunnitellut arpajaisia. Kun ei oo oikein huvittanut nyt pääsiäisenäkään lähtiä mihinkään ,kun nyt on sitten varvas kipeä ja joudun pieneen leikkaukseen se ei tunnu kivalta se leikkaus ja jalalla on vaikea kävellä. :(

  VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥