pelaguu.blogspot.com

maanantai 11. toukokuuta 2015

Sama päivämäärä, eri vuosi..

No, vertaillaan nyt sitten kuitenki hieman, vaikka ihan sattumalta, en siis mitenkään järjestelmällisesti ole ajatellu että otanpa nyt samana päivänä, eri vuonna kuvan sivupihalta, lumitilanteesta. En tiedä, voiko juuri vuosia verratta keskenään. Lumitilanne on tänä vuonna ollut paljonki eri mitä muina vuosina, sekin vaikuttaa siis paljon että nyt on lunta enempi vieläki ku esim. pari vuotta sitten.
Mutta vertaillaan vertailun vuoksi! ;)


Ensimmäinen kuva on toissa vuojelta (2013), toinen kuva on viime vuojelta (2014) ja viiminen kuva on tältä vuodelta. Kaikki kuvat on otettu 9.5. Vuosi on vain siis aina tietysti eri.
Tässä myös linkki viime vuoden vertailuihin... Kun itseänikin ihan ihmetytti että viime vuonna ois ollu vielä toukokuun alussa noin paljon lunta. Vaikka muistan sen, että viime vuonnakin oli lämmin toukokuu.. Vielä on haravoitavaa.. ja siivottavaa.
Hyvää alkanutta uutta viikkoa kaikille!

12 kommenttia:

 1. Huii, toivotaan lämpimiä kelejä sinne. Siellähän voisi vielä hiihtää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Emilie voi! Ei voi hiihtää! :D No ehkä jos tuossa takapihalla, uppoaa jo soseeseen. Kattoppa aikasempi Luonto herää.. postaus, siinä näkkyy yhessä kuvassa että mettässä ei oo juurikaan lunta, semmosta on jokapaikassa lähestulukoon. Meijän piha on aina poikkeus, metsä varjostaa. Kyllä se kevät ja kesempi sääkin on ottanut yli otteen ja on jo talven niskan päällä, joten ei huolta!

   Poista
 2. Melkeinpä, kuin viime vuonna olisi ollut enemmän lunta kuin edellisenä tai tänä keväänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Tosin tänä keväänä on tuosta lapiotukin jonkin verran. Mutta silti näyttää että huvennu on enemmälti...

   Poista
 3. Kuvavertailut vuosien välillä ovat mielenkiintoisia ja joskus yllättäviäkin.

  VastaaPoista
 4. Siellä pohjoisessa kesä tulee sitten niin äkkiä, vaikka nyt on etelään verrattuna aika paljon jäljempänä. Juhannuksena ei eroa enää huomaa.

  VastaaPoista
 5. Siellä pohjoisessa kesä tulee sitten niin äkkiä, vaikka nyt on etelään verrattuna aika paljon jäljempänä. Juhannuksena ei eroa enää huomaa.

  VastaaPoista

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥